torstai 22. elokuuta 2013

Isoäidin kurkut





Kesänmakuinen välipala tai lisäkesalaatti. Itse en tee ruokaa reseptejä katsomalla, joten kirjoittamani reseptit ovat "vähän noin suunnilleen".



Isoäidin kurkut

- 1 kurkku TAI 3-4 avomaakurkkua
- Nippu tilliä
- Puoli teelusikallista suolaa
- Teelusikallinen sokeria
- Korkillinen väkiviinaetikkaa (omenaviinietikkakin käy)

1. Jos teet avomaakurkuista, kuori kurkut.
2. Pilko kurkut ohuiksi viipaleiksi ja laita kannelliseen astiaan.
3. Lisää joukkoon pesty ja silputtu tilli sekä muut mausteet.
4. Sulje kansi ja ravista kunnolla (Niin, että kurkuista alkaa irrota nestettä.)
5. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
6. Syö.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!