lauantai 15. maaliskuuta 2014

Minä





Nukun öisin niin, että jalkani ovat sängynpäädyn ulkopuolella. Mukavin vaatteeni on äitini vanha aamutakki 70-luvulta. Jääkaapissani on aina mietoja jalopenoja. Viihdyn hyvin yksin. En käy kuntosalilla. Ripustan pyykit teemoittain. Olen isäni parturi. Valitsen Filmtownista aina samat irtokarkit. Minulla on kolme tatuointia. En värjää hiuksiani. Voisin elää kreikkalaisella Kreikkalaisella salaatilla. Olen mukavuudenhaluinen. En myöhästele. Inhoan kiirettä. Pidän nykyään avocadosta.






Mitä sinä?






Ilona





22 kommenttia:

  1. Mitä, mitä, maidossako sä noita ufoja lilluttelet? Alkoi heti kiinnostamaan =)

    Mä nukun aina kyljellään. Nykyisin n.50cm kolossa 180cm sängyssä, lapset yrittää tiputella pois... Mä tykkään kotikalsareista ja paidasta johon voi pyyhkiä menossa kätensä. Talvella on kiva kun voi vetää takin päälle kauppaan lähtiessä, kesällä on joskus nolottanut... Viihdyn hyvin yksin, mutta kaipaan seuraan. Päivästä riippuen. En käy kuntosalilla. Rakastan kuivuria nyt kun olen sen saanut. En tykännyt miehestä, joka kuivasi siellä toissa päivänä cashmirneuleen... Meidän pojan tukan leikkaa kaverin mies ja tytön tukan kaverin vaimo. Me ei saada niiden päihin koskea. Ei tatskoja, värjään tukkaa. Voisin elää kreikkalaisella salaatilla kunhan löytäisin täältä jostain ne parhaat oliivit. Olen mukavuudenhaluinen, en kestä myöhästelyä, mutta lasten syntymän jälkeen en ole muuhun pystynyt. Inhoan kiirettä. Olen aina rakastanut avokadoa, ja niin myös meidän kohta 3v poika. Mies ja tytär ei ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt sentään. Marimekon teekuppi on hyvä karkkikuppi. Ilman maitoa kiitos!

      Vaatteet, joihin viitsii pyyhkiä käsiään on kyllä parhautta. Mulla ne on miehen työpaikalta luontaisetuna saadut Fleece-pöksyt. Aina röhnäset. Tulevat heti kakkosena perintökylpytakin jälkeen!

      Ihana Petra.

      Poista
  2. Myös ufoja mulle joka kerta irttarihyllystä! Just tänään söin niitä, kun vietin kotipäivää, yksin! Entäs muuta: viihdyn todella hyvin yksin, suorastaan kaipaan ja tarvitse yksinoloa. Olen aina ollut vähän sotkuinen, mutta nyt minusta on kehittynyt tosi hyvä siisteyden ylläpitäjä. Vaalennan hiuksia ja haaveilen tatuoinnista (kuva on jo mietitty: korealainen naarastiikeri). Nukun milloin missäkin asennossa, mutta kyljellään kippurassa on mukavin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Ei ufojen voittanutta! Mulla taitaa olla vielä muutama tuolla perjantaisessa irtokarkkipussissani. Odottamassa, että poika menee nukkumaan. Sitten sohva kutsuu minua.

      Eikun vaan artistia etsimään ja aikaa varaamaan! Tatuointeihin jää kyllä koukkuun. Jos mulla olisi enemmän aikaa ja voisin suunnitella elämääni pidemmälle, suunnittelisin itseeni aika monta kuvaa.

      Poista
  3. oi ufoja, mulle kanssa!
    mä nukun nykyisin tosi ahtaasti kaksivuotias toisella puolella, vauva toisella ja koira jalkojen päällä niin etten pääse kääntymään - aika epämukavasti siis, toisaalta taas maailman mukavimmin.
    hiukset värjäsin viimeksi kuusi vuotta sitten ja kyllä, myös minä ripustan pyykit teemoittain (joko väreittäin tai käyttäjän mukaan).
    minulla on rannekello jota en osaa käyttää. luulin oppivani käyttämään kenkiä joissa on korota mutta nyt nekin ovat jääneet kaappiin - käytäntö ja tennarit voittavat.
    ostin uudet lökähousut kun vanhoihin tuli liian monta reikää. inhoan sukkia ja sukkahousuja. ja voileivistä syön aina ensin reunat, sitten vasta sisuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho. Mä en kyllä pystyisi nukkumaan noin. Liikkuvat tekijät sängyssä eivät kyllä helpota unia. Joten yksi liikkumaton vauva menee maksimissaan. Mieskin on siinä ja siinä ;)

      Joo juurikin joko väreittäin tai käyttäjän mukaan :)

      Mä ihmettelen aina tuolla kylillä, että miten ihmiset jaksavat nähdä niin paljon vaivaa, että kävelevät korkokengillä.

      Poista
  4. Minäkin katsoin, että nämä lilluvat maidossa. :D Outo yhdistelmä.

    Inhoan autolla ajamista. Hammaslankaan hampaani joka päivä. Pidän kaikista vuodenajoista. Lenkkareita ei voi pitää farkkujen kanssa. Rakastan salmiakkia ja suklaata. En pidä kaurapuuron limaisuudesta, mutta muuten olen kaikkiruokainen. Leivänmurut on ihottavia. Tiskaaminen ei ole mielipuuhiani, vaikka muuten olen siivousfriikki. Toisaalta, joku huone saattaa olla kaaoksessa pitkäänkin ilman, että se haittaisi minua. Innostun helposti. Saan lyhyessa ajassa paljon aikaan - jos vain tahdon. Kyllästyn helposti. Käytän matalapohjaisia kenkiä. Suosikkini ovat mustat "maiharit". Kaikki ystäväni ovat elämänmyönteisiä ja rääväsuita, vaikka itse en tuota viimeisintä ole. Pyrin nauttimaan pienistä hetkistä ja rakastan värejä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun saisinkin itseni hammaslankaamaan päivittäin. Autolla ajaminen tutuissa ympyröissä on ihan ok, mutta annas olla, kun lähtee mukavuusalueelta pois.

      Meillä on muuten yhteisiä tuttuja ;) yksi stalkkeri salosta :D (terveisiä vaan sinne Lahtodanger!)

      Poista
  5. Hohoo, ufoja maidossa! :D

    Käytän lähes aina mustia legginsejä, joskus puen farkut ulos lähtiessä, mutta ne on heti kotiintultua riisuttava. Joskus menen kauppaan vain takki noiden pitkiksien päällä, eihän kukaan huomaa. Pidän hiljaisuudesta, mutta en osaa olla kauaa yksin. Pyykit pitää ripustaa tietyllä tyylillä. Jos mies on ripustanut pyykit, käyn asettelemassa ne uusiksi, muuten en saa mielenrauhaa. Rakastan siisteyttä, mutta meillä on kamalan sotkuiset kaapit. Häpeän kaappien sotkuisuuta salaa, mutten saa aikaiseksi siivota. Olen kamalan huonomuistinen. Pelkään yli kaiken oksennustautia ja oksentamista. En haluaisi ostaa uutta, rakastan kauniita tavaroita. Vaihdan kylpyhuoneen käsipyyhkeen kaksi kertaa päivässä. Haluaisin neljännen lapsen. Omistan kaksikymmentäviisi tuolia.pelkään lentämistä, haaveilen matkoista. Olen sokeririippuvainen. Pelkään hammaslääkäriä. Haluaisin asua ulkomailla ja osata kieliä.voisin elää voileivillä.

    -Pilvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet eivät kyllä osaa ripustaa pyykkejä. Se on sanomattakin selvää.
      Mä tuun anytime siivoamaan teidän kaapit :)

      Toi kaksi kertaa päivässä pyyhkeiden vaihtaminen on jo paha.
      Ja neljäs lapsi. Hohoo.

      Poista
  6. Hihihi :) Mä myös katsoin, että maidossahan ne.

    Minä. Rasvaan jalat joka ilta ja kädet monta kertaa päivässä. Käytän vain niitä toisia aterimia, mitä meidän astialaatikosta löytyy. Syön avocadoa joka päivä. Olen huono lähtemään kotoa extempore ja inhoan kiirettä.

    Tämä oli taas niitä mistä sulle jo sanoin. Niitä missä sä havainnoit arkisia asioita kiinnostavasti.
    Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häh. Mä kun en saa niitä millään näyttämään silmiini maidossa lilluvilta :)

      Mä en muuten ole vielä tehnyt avocadopastaa. Oletko sinä? Olen kyllä niin jäljessä!

      Kiitos Laura!

      Poista
    2. Toi kuppi näyttää jotenkin matalammalle, kun normikoko. Ehkä se hämäs mua. Mun silmään näytää, että ois tilkka maitoa pohjalla ja namit :D

      Avocadopasta on mun vakkarilounas :) Teen siis aika usein, kun on niin iisi laittaa yhdelle.

      Poista
  7. Noi kirpsakat ufot on munkin ehdottomia suosikkeja! Niitä kun pistelee muutaman peräjälkeen, menee kitalaki kivasti ruvelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan varma, että tämä ufo-tykkäys on joku tietyn ajan lasten juttu. Ei sillon ollut paria sataa laatua karkkeja, josta valita eikä tainnut olla digitaalivaakoja karkkihyllyillä. Saikohan noita R-kioskilta sillain yksittäishinnoiteltuna..

      Poista
  8. Minä en pidä karkeistä mutta sipsit ovat intohimoni. Kotona tehtävistä hommista vaikeinta ovat ikkunanpesu ja silittäminen, ne siirrän aina "tulevaisuuteen". Siitä johtuen olen nyt tilannut ikkunanpesun siivousfirmalta. Autolla ajaminen rentouttaa ja mielelläni ajan pitkiä matkoja. Ajaessa saa keskittyä kuuntelemaan musiikkia tai olla vain omissa ajatuksissaan ellei takapenkillä satu olemaan kovin äänekästä porukkaa. Mustat legginsit ja joku pitkä jakku ovat "työvaatteet" joissa kuljen talvella. Kesällä legginsit vaihtuvat shortseihin. Talvella on kätevää vetäistä toppahousut jalkaan kun kauppaan lähtee.

    Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisikin tilanteessa, ettei tykkäisi karkeista!
      Ikkunanpesu on kyllä tylsää ja juuri niin kuin sanoit, tulevaisuuteen siirrettävien tehtävien listalla. Viime viikolla sain pstyä ihan kuule yhden huoneen ikkunat :) ..ja muutama olisi vielä jäljellä.

      Poista
    2. Laskin juuri ikkunat; 14 ikkunaa, eri kokoisia ja joissakin kolme/kaksi erillistä ikkunaa. Jokaisessa kuusi pestävää pintaa. Lisäksi on lasitettu terassi jossa ikkunoita riittää joten omasta mielestäni olen kyllä oikeutettu ostamaan ikkunanpesun. Viimeksi ikkunat on pesty toissa kesänä kun oli rippijuhlat. Tulevankin kesänä piti olla rippijuhlat mutta ei niitä olekaan joten itsellä ei mitään motivaatiota homman suhteen.

      Liisa

      Poista
    3. Oi oi. Ei kannata miettiä liikaa tai voi seota pää :) Pikkuhiljaa pikkuhiljaa :)

      Poista
  9. Ihana Sinä!

    Minä... eikun mie ;) ... juon teeni mieluiten punaisesta Iittalan Taika-mukista, ja haluan sekoittaa sen teen yhdellä tietyllä, Mummolanperintöjälkiruokalusikalla, jossa on ruusukuvio varressa. Ja siis juuri tämä muki ja tämä lusikka yhdessä. Käännän aina vessapaperirullan, ihan missä vaan niin kuin se mielestäni kuuluu olla eli paperi "juoksee" rullan päällipuolelta alaspäin. En voi ohittaa alekorissa makaavia serviettejä, vaikka periaatteessa paperiset sellaiset sotivat ekologista omatuntoani vastaan, aina kuitenkin tarttuu joku ihana, värikäs paketti mukaan. Syön purukumia paljon (jäänne äitini ekasta ammatista hammashoitajana?). Olen huulirasva-addikti, jossain vaiheessa ei ollut muita vaihtoehtoja kuin Blistexin purkkihuulirasva, mutta nyt olen jo vähän laajentanut kokeilujani. Innostun monista asioista kovasti, mutta pitkäjänteisyyteni harvoin riittää kuitenkaan asioiden loppuun saattamiseen... pois luettava kuitenkin elämän isot asiat kuten opiskelu aikoinaan, perhe, työt ja kodinhoito. Löydän itseni säännöllisin väliajoin jos jonkinlaisesta vapaaehtoistyöstä, vaikka ajattelen aina, etten enää jaksa, vaan haluan omaa aikaa... no se miun oma aika on sitten sitä. Opettelin neulomaan sukat kolmekymppisenä. Tykkään palavan tuohen tuoksusta. Keräilen palasaippuoita, mieluite käsintehtyjä.

    No siinpä jottain :)

    VastaaPoista
  10. Minä nukuin muuten ennen myös noin!

    Nykyään nukun mieluiten lämpimässä kainalossa, mutta oikeasti nukun todella epäergonomisessa imetyskäppyrässä maitolätäkön päälllä... Yritän ottaa pyykkien ripustamisen terapian kannalta, hetki yksin, vain minä ja puhtaat pyykit! Käyn todella harvoin kampaajalla. Yritän huonolla menestyksellä päästä sokerikoukusta eroon ja murjotan karkkikaupassa kun lähes kaikessa on liivatetta (kasvissyöjä). En meikkaa enkä ole koskaan värjännyt hiuksiani. Olen lähes aina myöhässä, edes ihan vähäsen, inhoan sitä (Mut hei mulla on taapero ja vauva ja vielä Intialainen mies!) - Se kreikkalainen kreikkalainen salaatti jossa ei ole salaatinlehtiä? N A M !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just se kreikkalainen kreikkalainen salaatti. Nam. Ja ne salaatin sipulit ja tomaatit ja ja.. Viimeksi kun olin kreikassa, ostin lähtöpäivänä repullisen sipuleita kotiin vietäväksi. Kun kerroin siellä kaupassa vieväni sipulit Suomeen, kysyivät he ihan tosissaan, että eikö Suomessa ole sipuleita :D :D :D

      Mä rakastan myös pyykkien laittamista. Se on todellakin sitä omaa aikaa. Ja vielä laatusellaista!

      Poista

Kiitos!