tiistai 10. syyskuuta 2013

Kiitoskunkäytte-arvonta (18.9 asti)





Tuolla aikaisemmissa, ihan ensimmäisissä postauksissa, olen luvannut arpoa potin (kulhon), kun lukijoita on kertynyt kokoon viisitoista. Tunnistautuneita vakilukijoita ei tällä tuoreella tapauksella (jota blogiksikin kutsutaan) vielä ole montaa, joten tuo potin arvonta jääköön myöhemmäksi.

Kivasti teitä näyttää täällä kuitenkin käyvän. Tasaisen varmasti. Kiitos siitä.

Olisi tietysti kiva kuulla teistä enemmän. Millaisia matkalaisia tänne takapajulaan on eksynyt? Oletteko satunnaisia kävijöitä ohikulkumatkalla vai oletteko mahdollisesti pysähtyneet pidemmäksikin aikaa, kenties palanneet kerran käytyänne?

Teidän kävijöiden kesken arvon vaneritarjottimen, joka on saanut luonani uuden elämän. Varmasti palvellut aikansa kouluruokalassa. Sieltä hyljätty kierrätyskeskukseen. Kierrätyskeskuksesta pelastettu ystävineen luokseni. Saanut luonani vielä yllensä juhla-asun. Nyt valmiina vaihtamaan kotia.

Osallistu siis arvontaan kommentoimalla. Kerro vaikka muutama sana itsestäsi. Voit kertoa, miten olet tänne eksynyt ja oletko eksynyt toistekin. Tai kerro kehitysehdotuksia minulle, mikä täällä kiinnostaa ja mikä ei voisi vähempää kiinnostaa. Tai sano vaan moi. Linkitä ihmeessä blogisi mukaan, tulen vastavierailulle.
(muistathan laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi)




Ilona

15 kommenttia:

  1. Ooh, upea tarjotin! Ehdottomasti mukana!

    Moi, Aniliini tässä! Löysin tieni tänne blogiini jättämästäsi kommentista (iso kiitos siitä!) ja sille tielle olen jäänyt! Luen mielenkiinnolla postauksiasi, edellisen luin moneen kertaan miettien kommenttia, mutten uskaltanut. Työsi on uskomattoman arvokasta ja hienoa, mutta en tiedä miten itse pystyisin luopumaan :( Kotinne on upea, lisää kuvia siitä kiitos!

    Oikein hyvää keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun käyt.
      Ja kommentoi ihan rohkeasti vaan.

      Kodista lisää tulossa kunhan ehdin :)
      Löysin muuten taas uuden kodin meille. Mutta ei kai me voida muuttaa koko ajan. Ollaan tässä noin neljän vuoden aikana ostettu ja rempattu kolme kotia. Parhautta :)

      Poista
  2. No heippasta "taasen" :)

    Minä löysin tänne tosiaan tiesit-blogin kautta ja ihastuin blogisi sekä kuviesi eli kotisi selkeyteen. Täällä remppakaaoksen keskellä alkaa ahistaa hetkittäin ja on ihanaa nauttia edes kuvien välityksellä siisteistä ja kivasti sisustetuista kodeista. Niin ja heti ensilukemalta tiesin jääväni vakkarikävijäksi, eikä vähiten tämän teidän vauvatyön takia.

    Etsin ensin täältä blogistasi sitä lukijat-osiota kirjatuakseni, mutta onnistuvan se bloggerin hallintapaneelinkin kautta :).

    Sähköpostiosoitteeni on, kirsikaarina@gmail.com

    Nyt käyn pönttöuunin kimppuun kera vihreän maalin... Jännittävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on muuten aina niin siistiä, kun kuvissa näkyy :)
      En kestä ylimääräisiä tavaroita, epäjärjestystä, enkä likaisia lattioita. Pitääkin tehdä tästä muuten oma postaus (siis mun siisteyspakkomielteestä ;) )

      Hei kiitos, että muistutit..lisäsin tuon lukijat osion tuohon sivuun (teitä on kokonaiset neljä :)

      Ja pönttöuunit on kyllä jotain niin parhautta. Pitää tulla kurkkimaan vihreää lopputulosta.

      Ilona

      Poista
  3. Jaahas, iPadilla kirjoittaminen on ihan jostain epämääräisestä paikasta... Siis Tirsat-blogista, mutta senhän jo tiesitkin:)

    VastaaPoista
  4. Moi Ilona :)

    Mä tulin tänne Tirsat-blogin kautta. Selaisin, ihastuin ja jäin.
    Edellinen postaus teki vaikutuksen. Rohkeita ootte. Ja teidän koti näyttää kauniille.

    Nyt alan lukemaan muita sun juttuja läpi.

    Tule vastavierailulle, kun ehdit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Laura ja tervetuloa!
      Ja kiitos.

      Tulen ehdottomasti vierailemaan!

      Ilona

      Poista
  5. Heti toinen kommentti, saman päivän aikana vielä :). Tuo koristelemasi tarjotin on tosi hieno ja sopisi niin hyvin meidänkin keittiöön ;). Tulin Tirsat-blogin kautta tänne tänään, luin kaikki postauksesi ja jäin varmasti lukijaksesi. Erityisesti tuo vauva lainassa -aihe on mun mielestä tosi kiinnostava ja odotan kuulevani siitä lisää. Teette niin mahtavan tärkeää työtä!

    P.s. Jos arpaonni osuu kohdalleni, lähetän mieluusti sähköpostiosoitteeni sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit!

      Hienoa, että niin moni on kiinnostunut sijaisperhe-aiheesta. Perheitä kaivataan koko ajan lisää niin vastaanottoperheiksi kuin pitkäaikaisiksikin sijaisperheiksi. Toivottavasti pystyn siis välittämään tietoa tästä työstä, enkä toisaalta kuitenkaan antaisi liian ruusuista kuvaa.. jospa joku inspiroituisi tätä kautta ja lähtisi omalle matkalleen kohti sijaisperheeksi tulemista.

      Ilona

      Poista
  6. Hei. Nyt en muista enään mistä kautta löysin blogisi. Täällä kirjoittaa "kollegasi" meidän talossa on yksi pitkäaikaisesti sijoitettu tyttö, mutta leikki-ikäisten ja vauvojen vastaanottoperheenä toimitaan täälläkin. t. SiruK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Siru!

      Hienoa, että tänne on löytänyt muitakin samoissa hommissa olevia! Mistä päin Suomea kirjoittelet (ei tietenkään ole pakko vastata)?
      Onnea arvontaan :)

      Ilona

      Poista
    2. Pohjois-Suomesta :) terv SiruK

      Poista
  7. Blogiasi seurailee taidehistoriaa opiskeleva bloggaaja Jyväskylästä, joka kaipaa arkisen aherruksen kevennykseksi blogimaailmaa. Kotijutut kiinnostavat ja tuovat mukavaa tasapainoa elämään. Itse rakastan kirppistelyä ja niitä juttuja löytyy aika ajoin myös omastakin blogista. Taisin löytää tänne jonkin toisen blogin kautta kun kaipasin jotain uutta luettavaa; meininki näytti kivalta joten jäin seurailemaan.

    Omassa blogissani käsitellään taidetta, kulttuuria ja opiskelun ohessa arjen askareita, kuten sitä kirppistelyä. Tervetuloa kurkistamaan Hurmioitunutta :)

    hurmioitunut@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mä eksyin tänne aluin pitäin Hunajaista-blogin kautta. Siellä oli sellanne postaus jonka kommentteihin halukkaat sai linkittää oman bloginsa ja kävin ne kaikki läpi ja löysin tänne :)

    Mä olen ite 22-vuotias sairaanhoitaja-kätilöopiskelija Turusta, melkein 5-vuotiaan Pojan yksinhuoltajaäiti ja vakavasta käsityöaddiktiosta "kärsivä" leipoja, jonka esteettinen silmä vaatii jatkuvasti kämpän uudelleen sisustamista. Tule ihmeessä vilkaisemaan :) http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Hei vaan.
    Oikein kivalta näyttää, koti ja blogi.
    Löysin tänne suosituksen kautta ja jään seuraamaan.

    -hili

    VastaaPoista

Kiitos!