lauantai 14. joulukuuta 2013

Retrolissun ysärit





- Leipäkone (kuka nyt itse vaivaisi taikinan?)
- Tamagotchit (nuo virtuaaliset lemmikit ennen Habbo-hotellin aikakautta)
- Bomfunk MC's (ei lisättävää)
- Jyrki tv-ohjelma (mitähän Molli-Ollille kuuluu vuonna 2013?)
- Isän vaatekaapilla käyminen (mikä isoissa flanellipaidoissa muka on vikana?)
- Rastat hiuksissa (!)
- Laava-lamput (ihan omilla rahoilla ostin)
- Hugo- peliohjelma televisiossa (Meno Toijalaan jos persaus kestää)
- Trollit (peikot näyttivät olevan kovaa huutoa ysärillä)
- Yves Rocher (laitetaanko vaniljan vai kookoksen tuoksua?)




Lisättävää? Mitä muistoja tuo rakas läheinen tuo sinulle?





P.S. Jos tahdot muistella lisää:
Retrolissun ysärit maanantaisin Yle Teemalla klo. 21.00





Ilona





11 kommenttia:

  1. Voi ei mitä muistoja! Montaa näistä ihmettelin jo muinoin, monet taas pistivät nyt hymyillyttämään suuresti :) Mä en ois Bomfunkeista varmaan tiennytkään, jos ei ulkomaiset kaverit olis alkaneet sitä hulluna hehkuttamaan :D Molli-Olli taisi rakentaa sitä taloa joku vuosi sitten, mahtaakohan siellä vielä asustaa..? Isän flanellipaidat, tottakai! Laava-lampun oisin niiiiiin kovasti halunnut, mutta en koskaan saanut/ostanut. Nyt olen kyllä ihan tyytyväinen, ettei tarvitse miettiä mihin sen pistäisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis arvaa mikä on hirveetä, mä ehkä vähän odotan laavalamppujen uutta tulemista! Olen nähnyt kirpputoreilla muutamaan otteeseen ja pohtinut jo joskos ostaisin pojalle.. harmi vaan, että 90-luvun lamppujen laava on kokenut hieman inflaatiota noissa lampuissaan (siis kirpputoriversioissa), enkä viitsi ostaa vajaalaavaista lamppua :)

      Poista
  2. :D miten muistankin nuo kaikki turhanki elävästi?! Eka CD tais olla (peräkylillä missä asuttiin, eka CD - soitinki oli siihen aikaan ihme!) Scatman John (!!), joo ja Bomfunk tuli heti perään, ai luoja :D Meillä tais rueta jopa MTV3 näkymään siihen aikaan ja Kaunarit koukutti sillon heti. Yves Rocherin kirjeestä revittiin huolella ne pienet neliön malliset palaset ja liimattiin (hyi miltä se liima maistu) tarkkaan tilauslipukkeeseen. Huoh, hauskoja muistoja :) Ysäri on niin ysäri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä muistan nuo Yves Rocherin liimattavat lappuset!
      Ja musiikki, huoh. aikamoista oli.

      Poista
  3. Body shopin makuhuulirasvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli vesimeloni! Niitä taitaa olla edelleen myynnissä. Näin talven ja huulirasvakoukutuksen myötä voisikin käydä Body shopissa tarkastamassa tarjonnan :)

      Poista
  4. auts :) mä muistan kanssa ne body shopin makuhuulirasvat jota käytiin hesassa asti hakemassa kun ei omasta pikkukaupungista löytynyt. mulla oli makuna kiwi. ja sit oli myskin tuoksuista body sprayta. ja dr.martinsit. ja isän flanellipaidat täällä kans. ja kirppiksiltä löydetyt (joskin aika coolit) villatakit. ja hennavärjätyt hiukset (vähänkö se värjääminen haisi!). ja tsiljoona punottua rannekorua. ja jyrki aina koulun jälkeen. ja ysärin loppupuolella alkoi mun rave-kausi, siis teknoa! huh-huh!

    VastaaPoista
  5. Heheee :DDD Se on ihan paras sarja. Kaikki jaksot katsottu.

    Tähän teemaan sopien meillä on muuten ensi viikonlopulle suunnitteilla retropikkujoulut. Viirejä, paperipillejä, kiharakampauksia, juusto/nakki/viinirypäletikkuja, voileipäkakkuja, Carneval-keksejä, vohveleita, aftereight-suklaakakkua, pestopastasalaattia, boolia. Ja musiikit, tottakai. Jos jotain puuttuu, saa vinkata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo paras sarja kun pääsee yli siitä juontajasta..tai siitä, että se olisi ärsyttävä ;) Sillä on ihan selkeästi jokin visio siinä hommassa, siis outfitissa..mä en vaan ole vielä saanut selvää, että mikä!

      Oi kuulostaa hulvattomalta. Ei sitten sovi unohtaa Captain Jackia, Barbie Girlia, E-roticia ja kumppaneita ;)
      Ja salmaria tietty juomaksi :)

      Poista
  6. Voi eih :D Mä satuin ihan vahingossa kattomaan Retrolissun ysärejä. Siihen sitä sit jumittui! Nuo kaikki kyllä tulee ysäriltä mieleen. Ja ohjelmiin vois lisätä vielä Passi ja hammasharjan! Ja XL5! Mä kirjoitin/raaputin joka paikkaan "XL5 is best 4-ever" :D.

    VastaaPoista

Kiitos!