maanantai 19. toukokuuta 2014

Dilemma





Yrittäessään kasvattaa säärikarvoja celciusmittarin näyttäessä 28 asteen lämpötilaa, joutuu väistämättä kiperien kysymysten ääreen.



Vetääkö legginssit jalkaan ja kärsiä paahtavasta kuumuudesta

vai

puolustaako naisten oikeuksia kasvaa karvaa ja vapauttaa vartalonsa vallitsevista kauneuskäsityksistä?



Ratkaisin dilemman kokeilemalla molempia vaihtoehtoja. Tulos; Ensimmäinen tuntui erityisen tuskalliselta. Jälkimmäinen tuntui erityisen tuskalliselta.





P.S. Säärikarvani eivät ole hennot eivätkä vaaleat.


P.P.S. Tavoitteena on saavuttaa optimaalinen säärikarvojensokerointipituus.





Ilona





27 kommenttia:

  1. Ärsyttävä ongelma. Onneksi pääset niistä pian(ko?) eroon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii in. Riippuu kuinka nopeasti päättävät saavuttaa pituuden. Sitten tulee tietysti kylmä.

      Poista
  2. No on dilemma. Apinana vai hikisenä. Mä kärsin samasta ongelmasta mutta onneksi täällä Islannissa ei tarkene ilman leggareita :D ;) Sokerointi? Kerro lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hikisenä apinana:)
      Voisinkin tehdä juttua ihokarvojen kotisokeroinnista jossain vaiheessa.
      pähkinänkuoressa se on kivulias,sotkuinen ja halpa keino ;)

      Poista
  3. Hih, hiukan samoja mietteitä minullakin kirjoitettuna :) Sokerointia pohdin bikinirajoihin - kun kaikki muut keinot ärsyttää ihoa. Vaikka sen kestänkin ihan hyvin, niin meneminen ei silti houkuta :) Sääretkin voisi vetää sillä, samoin kainalot. Mutta miten paljon aikaa ja rahaa sitten menisikään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen sokeroinut kotona sääret sellaisella easy sweet- vartalosokerilla. 100prosenttinen luonnontuote. Löytyy nettikaupoista ja luontaistuotekaupoista ainakin.
      Aika edullinen ja riittoisa.
      Homma tosin vaatii hieman harjoittelua,kärsivällisyyttä, korkeaa kipukynnystä ja rauhallista (mieluiten lapsetonta) hetkeä.

      Poista
  4. Mun säärikarvat on sitä luokkaa, että nuoremmat pojat katsovat kateellisina, kun häviäävät tälle jämäkälle miehisyydelle. Ne EI ole hennot eikä vaaleat. Paniikissa höyläsin kuivilteen ja aih, hikisenä ja auringon paahteessa sääret olivatkin ihan missi ainesta..NOT. Kiva kirvely. Pitäis varmaan taipua vahaamiseen..Vaikka kerran siitäkin läks nahka poikineen..

    Vai antaskohan vaa rehottaa? Hmmm..Onneks miehelle se on se ja sama. Ei välitä kuulemma. Mutta mie välitän siinä vaiheessa, kun se silittää miun säärikarvoja kuin koiranpentua. Heh heh.

    :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se rehottamisen antaminen on siis niin uskomattoman vaikeaa. Miten voi ollakaan. Että jos ei koko ajan ole jalat viuhumassa, niin pitää istua jalkojen päällä ja peitellä sääriä :)

      Mä kans uskon,ettei miehet välitä. Tai välttis edes huomaa. Mutta kun itse.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. On taas ongelmat. Viimeisetkin naiseuden rippeet ovat hävinneet apinasäärien myötä.

      Poista
  6. Hei!

    En tiedä saitko aiemman viestini, mutta mun blogissa on sinulle 11 kysymyksen haaste. Toivottavasti otat sen vastaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kati ja kiitos!
      Joudun myöntämään, että olen aika huono haasteiden kanssa. Laiska ja saamaton :(

      Poista
  7. Hihihiii :)) Onneksi sulla kohta helpottaa. Mä oon käynyt vahauksessa jo useamman vuoden säännöllisesti (itse en pystyisi kiskomaan. Hui.) Jos olisi kätevä keino hankkiutua kainalo-, bikinirajan- ja jalkakarvoista ihan pysyvästi eroon, tekisin sen heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pään (hiukset) huolto on noin kuuden viikon välein, ylimääräiset karvat käsitellään viiden viikon sykleissä ja hampaat kerran vuodessa :D

      Oon muuten miettinyt tuota pään huoltoa… siis sisäistä. Miksi ei sellainen ole pakollista? Kun käydään gynellä, suuhygienistillä ja muissa huolloissa, niin ei ois kuule hassumpi mennä kerran vuodessa kuultavaksi :)

      Poista
  8. Ei ole naisen elämä helppoa. Itse kärvistelin ohuissa kesähousuissa sunnuntaina, kun en ehtinyt höylätä ennen ulos lähtöä. En ilennyt lähteä apinoimaan. :)

    t. Ok:n mama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeeksi kovaa kun kävelee ulkona, ei kukaan huomaa. Jos oikein tummat säärikarvat on, niin liikkeessä voi syntyä jopa optinen harha ruskettuneista sääristä :D

      Poista
    2. Optinen harha. :)))

      Poista
  9. Eläköön säärikarvojen puolesta taistelu!

    Tulee se kesä säärikarvojenkin kanssa! Ei tarvi vahata - lämmittävät kivasti sitten heinäkuun koleassa säässä.
    No joo... täytyy myöntää, että nyt on karvat epiloitu, mutta olen ollut karvaisena uimahallissa sekä akrobatia- ja balettitunneilla eikä sen mielestäni pitäisi olla suuri ongelma. Kasvattaa luonnetta, kun uskaltaa seistä selkä suorana omien karvojensa kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se. Sen EI PITÄISI olla suuri ongelma.
      Mä voin käydä uimahallissa karvajalkana.. otan vaan silmälasit pois ja tadaa - säärikarvat ovat tipotiessään!

      Poista
    2. :D Tuohan on mahtava kikka!

      T: sama nimetön

      Poista
  10. Saman asian parissa täälläkin, tosin mun sääret olis jo ihan valmiit siihen sokerointiin! Aikaa vaan ei tunnu löytyvän (että pääsis jonnekin sokeroitavaksi), kuinka sä teet sen itse!?

    Ratkaisin tilanteen pukemalla päälle ihanat(=ohuet) intialaiset pökät, ei tullu kuuma! Mutta kyllä mä silti haluisin pitää shortseja ja ottaa väriä pintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen juttua jossain vaiheessa kun ehdin.. mutta netistä googlaamalla saa aika hyvin tietoa.
      Easy sweet- vartalosokerilla olen sokeroinut..
      Tässä esim. juttua ja vinkkejä http://ellit.fi/liikunta-ja-terveys/ekoelli/sokerointi-kotona-ellien-testissa-easy-sweet-vartalosokeri

      Poista
  11. Haha, tää on paha! Mäkin joskus oottelin, mut siinä odotellessa ahdistuin niin, että höylään olen turvautunut. Talvella on sit omat lämmikkeet ; -p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelu kannattaa toki ajoittaa keväälle, eikä kesälle. Muuten voi olla hieman liian tuskallista.

      Poista
  12. Hah, tuli tää postaus mieleen kun tänään tuossa pyöräilin menemään koipikarvat kirjaimellisesti tuulessa hulmuten, mutta tulin todenneeksi, että on paljon helpompi olla välittämättä mitä muut tykkää kun nää tosiaan hulmuaa (kai nää on viimeksi ajeltu joskus helmikuun alussa...?) koska vähemmän näistä tulee sellanen fiilis, että olis unohtunut ajella (tai että ois ollu kiire :P)
    Saiskin ne olemaan joko ajellut tai tällaset pitkät, mä voisin jättää sen sänkivaiheen pois :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hohooo.. ."Tässä on ollut vähän kiireinen talvi ja kevät".

      Sänki yäk.

      Poista

Kiitos!