torstai 24. heinäkuuta 2014

Ahistaa


Haettiin syöttötuoli poikien kanssa tänään kellarista. Ostin käytettynä ja maalasin sen muutama vuosi sitten. Joo o, on aika 70-luku look like.


Vähän ahdistaa. On niin värikästä. Miten se onkaan niin, ettei tähän reilu 40 neliön olohuone-keittiö-ruokailutilaan meinaa mahtua valkoisen ja mustan lisäksi kuin yksi keltainen asia? Valitse siinä sitten, banaanit, syöttötuoli vai vanha keltainen pinnatuoli?

P.S. No oikeastihan tässä ei voi todeta muuta, kuin että Länsimaisen ihmisen ahdinko.
Ilona
14 kommenttia:

 1. :D

  On se kyllä söpö tuoli, ja ihania kaikki kolme keltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään hirmusti tosta perinteisestä syöttötuolimallista.. pohdinnassa on kyllä uuden maalin osto ;)

   Poista
 2. Hieno tuoli ja mahtavaa, että olette päässeet syöttötuolissa istumisen maailmaan.

  T. Ok:n mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittelua se kyllä vaatii tuo syöttötuolissa istuminen. Täytyisi ommella joku pehmustekin tuohon. Kukahan jaksaisi kaivaa ompelukoneen esiin. En ainakaan mä. Näillä ilmoilla.

   Poista
 3. Voihan ahdistus :) mutta olen kanssasi samoilla linjoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei et arvaa, menin ja ostin vielä auringonkukkia! Ja sattuivat olemaan vähän ei niin auringonkukkamaisen keltaisia, vaan täsmälleen tuon syöttötuolin värisiä.

   Poista
 4. Oota vaan, kun astut meille, niin sitten Se ahdistus vasta pahenee. ;) Ei, vaan tuohan antaa just kivasti väriä. Suomalaisesta mustavalkoisesta ajattelusta voi joskus tinkiä, voihan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin odotankin! Mutta en varmasti ahdistu.

   Mä muuten rakastan muiden kodeissa värejä, runsautta, verhoja, tavaroiden paljoutta ja kaikkea mahdollista. Jostain syystä omassa kodissa en tällä hetkellä kyseisiä asioita meinaa sietää.

   Poista
 5. Eriävä mielipide! Musta teillä on niin kaunista. Raikasta. Hyvin tulee esiin nuo keltaiset, kun muuten on hillittyä. Jotenkin tykkään siitä, että ne on vähän erisävyisiäkin. Tuupas meille kylään, niin saat vähän väriyliannosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on näitä vaiheita. Tällä hetkellä kaipaisin, että tää koti olisi kokovailkoinen. No vähän vaaleanharmaata mahtuisi mukaan ;)

   Jos olisi joku muu talo/koti (niin kuin se yksi 50 neliön kokoinen keltainen puutalo, jonka näytössä kävin tänään kolmannen kerran toteamassa, että on se auttamattoman pieni, mutta liian ihana) niin voi kuinka väriä saisi ollakin.

   Tuun.

   Poista
 6. Voi, istuuko beebis syöttiksessä! Huippua! Go peanutti go!
  Niin ja se oot vaan sinä, hyvät nuo on, kaikki keltaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenaa treenaa.

   Tätä (sisustusmaku)menoa joudun muuttamaan kohta Tanskaan.

   Poista
 7. Mailläkin on keittiössä tuolien sekasotku. Yksi keltainen pinna ja loput valkoisia - puunväristä syöttötuolia unohtamatta.. Mut hei, hyvältä näyttää ja pöytä on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä se näyttää niin hyvältä. Keltainen on teidän väri :)

   Poista

Kiitos!