lauantai 5. heinäkuuta 2014

Nam, zzz, röyh.

Ollaan herkuteltu. Toiset ovat katsoneet jalkapalloa yömyöhään. Yksi on haaveillut omakotitalosta ja raahannut toista näyttöihin. Ollaan haaveiltu kesämökistä ja käyty katsomassa yhtä. Hassu tenniskenttä keskellä metsää. Saatu kilokaupalla raparperia ja keitetty kilokaupalla hilloa. Suunniteltu pakastimen sulattamista. Taiottu ruokaa tyhjästä jääkaapista. Pesty matto. Köllötelty aamuisin vauvan kanssa niin kauan, että uni on tullut uudestaan. Ihmetelty, mistä eräs 8-vuotias on perinyt ikiliikkujan geenit. Syöty älyttömät määrät nektariineja ja litteitä persikoita.


Ja huomenna. Meinataan taas mennä talonäyttöön. Ei 50 neliön kokoista 80-vuotiasta puutaloa isohkolla tontilla Korsossa kannata ohittaa. Kyllä me sinne mahduttais - mahduttais!

Ilona

10 kommenttia:

 1. Nektariinit ovat muuten olleet tosi hyviä viime aikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no älä muuta sano. pitäis melkein etsiä onko jotain nektariiniohjeita..niinku hillokkeita tms. mitä niistä voisi keittää..voisi nimittäin olla namia!

   Poista
 2. Onnea kodin etsintään <3 Ja ihania hetkiä teillä ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siis hassuinta tässä on se,että ei meidän nyt tarvitsisi mitään kotia edes etsiä. Tässä on hyvä. Mutta mä oon vaan vähän levoton. Aina pitäis olla jotain pientä tekemistä ja laittamista,niin pysyisin tyytyväisenä.

   Poista
 3. Oijoijoi! Talovanhus kuulostaa herkulliselta! Eikä nuo muutkaan jutut ällötä. Onnekasta sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit,että se olikin! Pihasauna,rehevä puutarha, omenapuita, paljon pintaremonttia..
   Superinspiroiva talovanhus.

   Poista
 4. No heleposti mahutte! :) Kuulostaa oikein ihanalle talovanhukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me mahduttais sinne. Oli super.
   KERRANKIN talo,joka ei ole homeessa ja muutenkin kunto kohtalainen tuon ikäiseksi. .ja hinta kohdillaan. Siis sellainen realistinen ostokohde. Niin sitten haluan sen niin kovasti,etten enää edes tiedä haluanko. Että olenko vain taivaanrannanmaalari,joka näkee asioissa positiiviset puolet ja unohtaa sen,että joskus tulee myös talvi.

   Poista
 5. Voe mahoton tota sun talokuumetta :)) Mä toivon, että se oikea osuu kohdalle niin, että kolahtaa. Ja ei ole epäilystä siitä, ettei se olisi täydellinen. Kesät talvet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli täydellinen. Täydellinen kodin aihio. Sitten minä tuuliviiri ajattelin, että on meillä ihan hyvä tässä. Että miksi sitä ei olisi tyytyväinen siihen mitä on.

   Poista

Kiitos!