sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Vaihtamalla paranee?

Jotkut väittävät, ettei vaihtamalla parane. Siitä en tiedä, mutta eipähän ainakaan jämähdä ja tylsisty.


Ruokailutila joutuu kodissamme ehkä kaikista useiten muutoksen kouriin. Niin kävi nytkin, kun eräänä päivänä päätin, että tahdon tilaan vähemmän mustaa ja enemmän avaruutta. Musta vitriinisenkki ja musta rottinkituoli liikkuivat teinin huoneeseen ja tilalle tuli punttipenkki.


Tältä se on näyttänyt, kun olohuonetta ja ruokailutilaa on ollut jakamassa vanha puusohva. Ja tältä se on näyttänyt, kun pöydän päässä on ollut musta vitriini. Nyt näyttää jotenkin kovin keväiseltä. Mikäs siinä näin marraskuussa. En muuten tällä hetkellä edes välitä niin kovin keltaisesta väristä. Kuten huomaa.

Ilona
4 kommenttia:

 1. Tulipa raikas ilme! Tykkään. Ja jotenkin tuo vanha inhokkivärini keltainen on alkanut toden teolla purra. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja.
   Mulla taas on jotenkin sellainen kausi, että tahtoisin kaiken olevan valkoista. Jostain syystä ei vaan ole kovin toteutuskelpoinen idea (lapsi-ja koiraperheessä) ;)

   Poista
 2. Ihanan raikasta. Siis just hyvä tälleen marraskuussa - muuten on harmaata ja ankeaa, niin kotona voi vaaleus tuoda vähän pirteyttä päiviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaata ja ankeaa indeed. Ei tee siis yhtään mieli pistää nenää ulos, kun päivästä toiseen vihmoo sadetta ja tuulta.

   Poista

Kiitos!