torstai 29. lokakuuta 2015

Hirveen rankkaa tää


Toinen puoli perheestä lensi Afrikkaan. Kyllä, näin sijaisperheen lomailut hoituvat smootheimmin. Se menee ken pääsee- periaatteella.


Reissua on kestänyt puolitoista vuorokautta ja mies lähettää toiselta mantereelta tekstiviestejä Jaksamisia ja Pärjäile. 


Kiitos myötätuntoyrityksestä, mutta ei hemmetti. Kyllähän mä pärjään. Jos ei lasketa sitä, että meinaan maantua sohvalle. Siis samalla tavalla, kun lehdet maantuvat, jos makaavat liian kauan maassa paikallaan.


Illalla luettuani Frozen-prinsessalle pitkän iltasadun (tällä hetkellä luvun alla Supermarsu lentää Intiaan, joten menee monesti lukijalla iltasatu hihittelyksi), pääsen jonottamatta suihkuun ja sen jälkeen voin rauhassa katsoa Hottiksia, Paratiisihotellia tai jotain muuta laadukasta ajankohtaisohjelmaa. Kun miehiä ei ole talossa, on ruoan kulutus minimissään, tiskikonetta ei tarvitse pyörittää edes kerran päivässä, eikä pyykkivuori kasva normaaliin tahtiin. Koira nauttii siis aivan kohta hänen mittakaavassaan gourmet-tason päivällisen, kun valmistamani kanaperunakiusaus ei ota millään loppuakseen muilla keinoin. Itsehän en syö lihaa, joten nautin tänään lounaaksi kaksi Bebe-leivosta. Eikun ainiin, kyllähän kävin lounaallakin yksin ulkona syömässä. Sen lisäksi olen kävellyt paikallisessa kauppakeskuksessa päästä päähän aina välillä heräten ajatuksistani. Ainiin se himalajan kristallisuola! ..mutta tää on vaatekauppa! Eikun käännös ympäri ja uusi yritys.Että ihan hirveen rankkaa.

Ilona

16 kommenttia:

 1. Mahtavan kuuloinen blogi päivitys, jotenkin voin samaistua. Tosi rankkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kohta "kaksi bebeä lounaaksi" oli etenkin erirankka. Yks meni kevyesti, mutta ei sitä toista voinut jättää jääkaappiin kummittelemaan..joten vaihtoehtoja kun ei ollut, oli pakko uhrautua.

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä eri rankalle, tsemppiä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sai jatkoa niin, että tein itselleni sushi-illallisen - 100 makirullaa.
   Mieti kuin rankkaa tuhota tollanen määrä sushia ihan yksin!

   Poista
 3. Sul on kyllä niin hyvä asenne... Monessakin asiassa :). Mut nautiskelehan "vapaista"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä elämästä ja arjesta saisi ihan älyttömän vaikeetakin joskus jos haluaisi, ihan vaan ajatuksen voimalla ja erilaisella suhtautumistavalla..
   On kuitenkin huomattavasti mukavampaa kun on kivaa ;)

   Poista
 4. Jaxuhalit! ;)

  T. Okm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviin!
   Mun sushit loppui eilen klo.16.52.
   (Lue lisää ylempänä olevasta kommentista).

   Poista
 5. Kyl mie aina luen uudet postauksesi, mutta on ollut hirveetä haipakkaa, niin kommentointi on jäänyt ihan joka paikassa olemattomaksi... paitsi facessa roikun liikaa.

  VastaaPoista

Kiitos!