sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

I ♥ donkey

Minun ja miehen välisestä keskustelusta ruoanlaiton lomassa


- Arvaa mistä mä oon nykyään entistä vakuuttuneempi?

- No?

- Siitä, että mä haluan jonain päivänä sen oman aasin. 

- Sitten täytyy vaan tehdä töitä sen eteen, että sä saat sen aasin.
Mistähän sitä aloittais? No ainakin se omakotitalo maalla olis hyvä. Muutama satatuhatta euroa ylimääräistä rahaa ei siis alkuun olisi pahitteeksi.


Vaikka aasiunelma kuulostaa hieman absurdilta ja kaukaiselta ottaen huomioon nykyisen asumismuotomme, uskon siihen. Olen nimittäin sellaista sorttia, että toteutan unelmani aina ennen pitkään. Yksi kerrallaan naputtelen niitä toteutellen. Sitten unelmat muuttuvat vain elämäksi. Ja uusia pitää saada kehiin.
Millaisia ja kuinka kaukaisia unelmia sinä olet saanut toteutettua? Vai onko elämä vaan vienyt ja toteuttanut ne itsestään? Millaisia on vielä toteuttamatta?

Ilona
11 kommenttia:

 1. Ihana mies, kun heti suostui :) Ja saisinko ripauksen sinun tahtotilaa noiden unelmien toteuttamisten suhteen :) Monia unelmia leijuu ilmassa - materialistisista on se oma talo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No emmä tiedä suostuiko se. Tai onko sellaista asiaa olemassa, kuin suostumus aasin hankinnalle :)

   Monet minunkin unelmani ovat liittyneet asumiseen. Aikanaan olen listannut taloja/asuntoja, jossa tahtoisin joskus elämäni aikana asua. Nyt on listalta kolmas menossa ;)

   Poista
 2. Suosittelen Salon seutua. Oikotiellä on näitä piirun verran yli satasen maksavia paikkoja tarjolla vaikka miten paljon. Ei tarvitse lainata satojatuhansia pankista hattu kourassa. Tuutte tänne meidän maalaismaisemaan. Tyynelä on puolivälissä lehmiä ja lampaita. Omaa aasia en ole ajatellut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän siinä onkin, kun raaskisi muuttaa kauemmas! En vaan niin millään tahtoisi lähteä täältä, missä kaikki muut asuvat.
   Välillä teen sen virheen, että katselen oikotieltä asuntoja (siis kiinteistöjä) koko Suomen alueelta. Huh huh. Se on kestämätöntä, kuinka vähän kauempaa voisi ostaa jonkun vanhan koulurakennuksen ja kunnostaa siitä kodin..samalla rahalla, mitä täällä maksaa kaksiosta. Mutta kun kaikkea ei voi saada :(

   Poista
  2. Totta. Sitä aina palloittelee ajatusta, että osaisiko täällä maalla asua. Ihan kokonaan. Mutta kaikista niin kaukana ei ehkä osaisi.

   Sisko muutti perheineen Pornaisten suunnalle. Saivat jo sen matkan päästä omakotitalon Vantaan rivitalopäädyn hinnalla. Käsittämättömiä eroja noissa hinnoissa alueittain.

   Mä toivon, että te löydätte teille täydellisen jossain vaiheessa!

   Poista
 3. Kurkkaapas yle.fi ;)

  VastaaPoista
 4. Aasi ei ole lainkaan hullumpi :) Vaikka me asutaan Itä-Suomessa niin äitini päätti alkaa kasvattamaan poroja. No nyt meillä on kunnon porotokka tuossa muutaman kilometrin päässä ihasteltavana :) Ei tarvii mennä Korvatunturille jouluna :D Ja niistä haaveista: on tainnu haavet toteutua pitkin elämää, kun en muista onko mikään jäänyt suuresti kaivelemaan? Tai sitten en ole haaveillut mistään SUUUUUURESTA vaan pikku jutuista. No joo. Ehkä häät saattaa olla tämän hetkinen haave, mutta niitä ei kyllä itekseen passaa alkaa toteuttamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa ihan mahtavalta, poroja!

   Ja häät kanssa! Hei yllätyshäät miehelle? Yllätyyyyys, me mennään naimisiin!

   Poista
 5. No tottakai aasi olla pitää :) Ihana unelma ja ihana mies :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin, tottakai yksi aasi täytyy elämässään omistaa!

   Poista

Kiitos!