tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tuvan nurkassa

Talon ostohetkellä tuvan nurkassa olisi ollut ne talon ainoat järkevän kokoiset kaapit. (Niin nuo tuolla alhaalla, julkaisukelvottomassa kännykkäkameran kuvassa.) Olisi ollut liinavaatekaappi. Olisi ollut siivouskomero.


Mutta mitä meninkään tekemään?


Purin ensitöikseni ja ilmoitin paikallisella facebook-kirpputorilla, että nopein hakija saa omakseen, kun vie pois heti. Tilalle tuli tilaa. Ihanaa avaraa tilaa! Lisää hengittävyyttä. (Ja tietysti kaappien alta paljastuva käsittelemätön/puuvalmis lankkulattian pätkä.)


Ei se ole tupa eikä mikään, jos ei sohvaa ole. Niinpä teinin sänkynä toiminut vanha puusohva löysi täydellisen paikkansa uudesta kodista. Valkoiset hyllyt ja hyllylevyt ovat Bauhausista puuvalmiina ostettu ja valkoiseksi maalattu. Hinta muutaman kympin luokkaa kaikkinensa.


Hyllyiltä löytyy Marimekon Muija-purkeissa pastat ja myslit. Sipulien säilyttimenä toimii nurinperin käännetty pahvinen biopussi. Punnukset ovat löytö paikallisesta osto-ja myyntiliikkeestä. Arabian voipytyt ennakkoperintöä anopilta ja lasitölkit isoäidiltä. Alimpaan kuvaan tupsahtanut viherkasviamppeli on mustasta narusta itse solmimani.

P.S. Ja kyllä - meillä on vaaleanpunaisia tyynyjä!
Ilona


13 kommenttia:

 1. Nättiä, nättiä!
  Ja kyllä, minut(kin) yllätti nuo vaaleanpunaiset. Ihanat ovat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minua kiehtoo tällä hetkellä erityisesti vaaleanpunaisen ja mustan sekä vaaleanpunaisen ja tummansinisen liitto. Monipuolinen väri.

   Poista
 2. Sohva on kaunotar! Sopii hyvin tuohon. Viihtyisää on, ja valokin pääsee varmasti paremmin sisään ilman kaappeja. Äh, säilytystila on ihan yliarvostettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juurikin valon määrä moninkertaistuu, kun ei ole moisia könttejä tuvan kulmassa.
   Säilytystila on tosiaankin yliarvostettua.. mitähän juuri luin.. olikohan, että perheessä pärjätään 260 tavaralla per perheenjäsen. Suomalaiset perheet omistivat keskimäärin 10 000 tavaraa?

   Poista
 3. Silmäni kiinnittyivät heti vaalpunaisiin tyynyihin - minun herkkuväri nyt :)

  VastaaPoista
 4. Eikä miten kaunista! Tykkään tosi paljon.. ♥ Ja ihanat vaaleanpunaiset tyynyt! Tulen kyllä taas seurailemaan blogiasi! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda ja kiva kun kävit!
   Pitääpä käydä vastavierailulla :)

   Poista
 5. Oon niin iloinen että joku kk sitten löysin blogisi. Olen päässyt alusta asti seuraamaan teidän taloprojektia =) Ja tietysty tuo "teiniprojekti" kiinnostaa myös (tietystikään kovin paljon et voi kertoa mutta just esim. omia ajatuksia yms) meillä kun myös sijoitettu teini (tuli 11v ja kohta 16v) ja toinen sijoitus suunnitelmissa, ellei nyt konkreettisesti niin todennäköisesti melko pian kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - ihanaa, että löysit ja kommentoit!

   Mä olen tässä myös pohtinut, josko toinen teini mahtuisi taloon vai mitä mahtuisi..
   Vauvoja vai teinejä? Siinäpä vasta pohdinnan aihetta. Ehkä molempi parempi.
   No syksyllä sitten katsellaan uudestaan, kun asia on ajankohtaisempi.

   Tästäpä tulikin mieleen, että meillä on vielä yksi huone laittamatta.. tai pinnat ovat valmiit..mutta muuten aika varasto. Pitääkin käydä heti huoneen kimppuun, kun ulkona on huonompi ilma.

   Poista
 6. Niin kaunista, niin kaunista.

  Tosi ihanasti käy tuo sohva tuohon. Ja hempeät sävyt sopii puun kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos!