torstai 25. kesäkuuta 2015

Miehet ovat Marsista


Jos miehesi ei ole kukkia ostavaa tyyppiä ja sinä halajat toisinaan erityishuomiota, niin paras tapahan yrittää saada tilanteeseen muutosta on kuittailla miehelle siitä, kuinka hän on noin kaksi kertaa elämässään ostanut sinulle kukkia, vaikka oikeasti niitä saisi olla maljakossa vähintään kuukausittain. Ainoa erityishuomion osoituksen tapahan tosiaan on se kukkapuska. (Not).


No otinpa eräänä päivänä sen ainaisen valituksen sijaan hieman uudenlaisen lähestymistavan kokeiluun. Niinpä autossa istuessamme lauloin dramaattisin elkein vieressä istuvalle miehelleni suoraan Bruno Marsin kynästä


I should've bought you flovers
And held your hand
Should've gave you all my hours
When I had the change


Kun ensimmäinen laulukerta ei aiheuttanut minkäänlaista reaktiota miehessä, jatkoin entistä kovaäänisemmin - I should've bought you flovers.. 


Tällä kertaa sain aikaan reaktion. Se kuului vähintään yhtä dramaattisesti ja teatraalisesti kuin aloittaneella - Mutta säästin ne rahat asuntolainaaaaan..


Aloittanut jatkoi lauluaan -And held your hand.. 
Vastaus -Mutta olin tekemässä puuhommiaaaaa..


Jatkui -Should've gave you all my hours. When I had the change.
Vastaus viereiseltä penkiltä - Päätin kuitenkin tyhjentää vesikouruista lehtiäääää... jotta homma toimiiiiiii...


Taisin hävitä tän erän. Ei sillä, on Brunokin mielestäni kyllä ihan oikeassa. Kantsii panostaa ja huomioida sillon, kun on mahdollisuus. Rakastakaa toisianne. Pus.
P.S.

P.P.S. Ja naiset Venuksesta


Ilona18 kommenttia:

 1. Tilanneälykäs mies sulla :D.

  Enpä oo minäkään koskaan saanut mieheltä kukkia, koska yksi nuoruusaikainen tyttöystävänsä (joka oli mun mielestä ihan ikäloppu silloin..), oli ahdistanut kukkien ostolla niin, että oli kuulemma jääny elinikäiset traumat :D
  Ja vaikea mulle olis kukkia kyllä ostaakin, koska maku niitten suhteen on niin rajoittunut. Ja jos valita saa, niin mieluummin tosiaan putsatut rännit kuin kukkakimppu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on ollut jo aika sisukas kukka-ahdistelijatyttöystävä, kun on saanut ihan elinikäiset traumat aikaan :D
   Mulla on kanssa ne tietyt kukat joista pidän.. kielot, pionit, tulppaanit.. (kuvan tulppaanit muuten omasta kukkapenkistä ja
   noi mustat tulppaanit ihan huikeita).

   Poista
 2. Hahah! Tälle ei voinu ku nauraa. :D

  VastaaPoista
 3. Heh, tää vois kertoa ihan hyvin itsestäni ja omasta miehestäni :) Hauska kuulla, että jollain muulla on samat "ongelmat" ja yhtä hyvä huumorintaju ;)
  T. Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kun ollaan siellä miehen huumorirepertuaarin lapsellisemmalla osa-alueella, niin on kyllä mulla välillä itkussa pitelemistä..sillain, että kuka voi keksiä näin huonoja juttuja ja pelastakaa mut-tyyppinen itku ;)

   Poista
 4. Ihanaa tilannekomiikkaa. :D Mutta tosiaan, ei täälläkään kukkia ihan noin vaan ostella, kyllä sitä yleensä saa itse ne kukat hankkia. Mutta silloin kun vingun niistä kukista niin toisaalta pitää muistaa että toinen huomioi aika kivasti esim. tiskaamalla tai muuten siivoamalla. Ja se on oikeastaan vielä kivempi juttu. Siistiin kotiin voi jo hyvillä mielin itse ne kukat ostaakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana!
   Ihanaa kun nyt alkaa olla niittykukat parhaimmillaan ja ei tarvitse maksaa (eikä valittaa) saadakseen upeita kukkakimppuja kotiin.

   Poista
 5. Just edellisenä iltana ajattelin tätä asiaa, kun lampsin yksin niityllä noukkimassa kukkia itse ja itselleni. Sitä, etten ole KOSKAAN saanut yhdeltäkään mieheltä AINUTTAKAAN kukkaa. Sitten mietin miten reagoin tajuamaani asiaan. Tulin hyvälle tuulelle ja tiedän, että varmasti oksentaisin, jos meikäläiselle joku kehtaisi kukkia kantaa. Paitsi ehkä niittykukkia?

  Saaks noita sun miehiä tilattua postimyynnistä? Ottaisin yhden, jos sattuisi hyvässä tarjouksessa olemaan.

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Se olisikin hyvä (ja hieman odottamaton) reaktio, kun joku sattuisi kukkapuskan tyrkkäämään käteesi :D

   Hmm.. en tiiä onko postimyynnissä kopioita tosta jurottajasta..mutta jos pistän pakettiin ja lähetän sulle, kun mulla menee seuraavan kerran hermo :D :D ilmaseks lähtee.

   Poista
 6. Piristi kummasti tämä teksti! Meilläkään ei turhan usein kukkia tuoda, yleensä ostan itse kimpun tai raahaan rehut lenkiltä mukaan, jokaisena hääpäivänä on kimppu tullut, sekä ihka ekana äitienpäivänä sain yhden kukkasen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkirehut on kyllä jees :)
   ..ja itse ostetut kukat myös (koska silloin saa ne mieleisimmät ;)

   Poista
 7. Khyllä, taisit hävitä. Itse olen kukkien osalta tullut tulokseen muutenkin, että erityiseen ulkolaiset ovat pelkkää rahan ja luonnonvarojen hukkaa. Kauneimpia ja ekologisempia vaihtoehtoja ovat pari oksaa kedolta kirkkaassa klassisessa vaasissa. Viimeksi juhannuksena oli jokunen saniaislehti ja tätä valkoista harsoa. Perfect.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saniaiset on muuten ihan superkauniita lasiseen purkkiin kerättynä ♥

   Poista
 8. :D Ootte ihania!

  Toi kuulostaa aihepiiriltään erittäin tutulle tilanteelle. Mä välillä märisen siitä, ettei ole muka tarpeeksi romanttista. Oikeasti arvostan enemmän sitä, että mulle tehdään perunamuusia ja kastiketta, kun tuun kotiin. Tai lämmitetään sauna raskaan viikon päälle. Kukat oon oppinut ostamaan itse. Ja jos niitä joskus saan, ihmettelen heti mitä on anteeksipyydettävänä :D Sellaista lipevää liehittelyä en kestä lainkaan. Näissäkin asioissa oon enemmän sellainen suoran puheen ja arkisten tekojen ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta. Jos mulle joskus tulis kukkia ihan niinku puskista (hohoo.. eli miehen ostamana yllättäen ja pyytämättä), niin mä olisin varmaan kanssa, että mitä sä nyt oot tehnyt ja mitä yrität hyvitellä :D

   Poista

Kiitos!