Voileipäkakuista tulee mieleen 90-luku. Häissä ja muissa suurissa juhlissa tarjoiltiin kinkku- ja lohivoileipäkakkuja. Reunoillaan tömäkät majoneesit ja juustoraasteet.
Minun voileipäkakkuni koristelut olivat viikonloppuna taas ei niin justiinsa. Silloin kun on enemmän aikaa, keskityn koristeluun ja teen siitä hauskan ysärin. Maultaan kakun pitää olla tuhti, mutta raikas. Minun kakussani on neljä kerrosta leipää ja kolme kerrosta täytettä. Silloin kun teen, en säästele rasvassa ja suolassa.
Täyte 1. Pieniksi pilkottuja kurkkukuutioita, maustamatonta tuorejuustoa, crame freseä, suolaa.
Täyte 2. Lämminsavulohta, Pirkka Kevytmajoneesia, creme freseä, tilliä, sitruunaa, suolaa.
Täyte 3. Keitettyjä kananmunia, katkarapuja, pehmeää voita, Pirkka Kevytmajoneesia, suolaa.
Kostutus maidolla.
Kakun kuorrutus maustamatonta tuorejuustoa ja creme freseä sekaisin.
Nam.
Ilona
Rakastan voileipäkakkuja edelleen ♥ Ne ovat vain tulleet sukujuhlissa harvemmiksi.
VastaaPoistaJoo ihan parhaita. Jos mä joskus menen naimisiin (mikä on epätodennäköistä, vaikka mies sanoikin, että koeaika läpäisty näin kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen ;) , niin voileipäkakkuja tarjottavana it will be!
Poista