torstai 4. syyskuuta 2014

Torstai

Vauva heräilee parvekkeelta. Hallin matolla on muruja. Paista lihapullia. Aurinko ulkona. Minä en. Flunssapää jyskyttää. Mieli ei osaa tehdä päätöksiä. Tiskikone on täynnä. Koiralta löytyi kasvain. Ekoshampoo ei puhdista hiuksia. Jumppapallon väri ei sovi sisustukseen. Enää ei ole elokuu.


Mikä päivä se oli, kun piti olla toivoa täynnä.
Ilona
8 kommenttia:

 1. Tämä päivä se juuri on ;) Eli toivoon kiinni vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa missä vietin torstai-iltana 4 tuntia?
   Islanninhevosvaelluksella syksyisessä metsässä. Aah,helpotti.

   Poista
 2. Illaksi iloa? Poistetaanko patti häntäpuolelta? Ekoshampoo puhdistaa, pitää vaan jaksaa hetki pestä. Jää siitä kyllä erilainen tuntu, niinkun karheus. Jos nyt palasta puhutaan. Oon tuskaillut myös sitä että jumppapallo on kokoajan tiellä. Täällä kauhea uupu. Tiuskin keskimmäiselle kun kolasi niin paljon ettei pienin nukahtanut. Tuli huono omatunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on paria nestemäistä shampoota ollut. Illalla pesen ja aamulla,kun kuivuneet,ovat könttiset ja likaisen tuntuiset.

   Rossulla ei kyllä häntäpuolella ole enää mitään poistettavaa ;)

   Poista
 3. Ei toivoa, menetin sen jo tunti heräämisestä.. Kenties iltalenkki pelastaa edes perjantain. Ei kaikki hippisamppoon toimi, mutta kaikki vaatii hetken totuttelua, että kemikaalit poistuu. Itse olen ihastunut Flown paloihin, pesee raikkaaksi rasvoittuvankin hiuspohjan.

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltalenkki toimii kyllä yllättävän usein!

   Mä pari viikkoa kestän sitä,että hiukset jää likaisiksi pestessä. Sen turhautuneena kauppaan ja shampoohyllyltä peruskamaa ostoskärryihin.

   Poista
 4. Noi voi plaaaaah mikä päivä.

  Toivottavasti huominen on parempi. Ja toivottavasti Rossu (muistinko oikein?) tulee kuntoon ja voi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu muistit. Rossulta leikataan kasvain + kohtu pois ja toivottavasti vanha rouva selviää toimenpiteistä luontaisella sisukkuudellaan.

   Seuraava päivä oli aika paha ja kilpaili tasaisesti torstain kanssa. Nyt alkaa elämä taas voittaa.

   Poista

Kiitos!