keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tauko


Tässä hetkessä tuntuu hyvältä.


Tuntuu hyvältä herätä hämärässä aamussa. Sytyttää kynttilät. Saatella lapset ulko-ovesta kouluun. Raahustaa koiran kanssa aamulenkki sateessa liukastellen tielle lahonneisiin vaahteranlehtiin. Syödä aamupalaksi Pepsi Maxia. Kun kukaan ei näe. Istua sohvalla, kuoria satsumoita ja olla välittämättä syliin tippuvista roskista. Katsoa kelloa yöpuku päällä puolilta päivin. Antaa tuntien madella. Välillä pistää silmät kiinni ja nukahtaa. Huomata miettivänsä ei mitään. Haahuilla yksin pitkin kirpputorin käytäviä. Istua uimahallin höyrysaunassa tuntikausia. Mennä, tulla ja lähteä milloin huvittaa, jos huvittaa vain siksi, että huvittaa.


Siksi, että voin tehdä niin juuri nyt. Kukaan ei kaipaa minua, juuri nyt. Ei vaadi mitään, juuri nyt.


Sitten joskus voin taas nauttia siitä ihanasta tuhisevasta kääröstä. Nuuhkutella pieniä varpaita. Silitellä silkkistä vauvan ihoa. Sitten voin nauttia siitä. Se hetki voi olla huomenna, viikon päästä tai kuukauden päästä. Se hetki on yhden puhelinsoiton päässä. 


Mutta ei mietitä sitä nyt.

Ilona
8 kommenttia:

 1. Tuo kuulostaa niin hyvälle. Peukku sille. Harvassa työssä tuollainen on mahdollista. Sitten joskus(?) taas painat 24/7. Nyt latailet akut täyteen nainen.

  T. O K M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä arvostaa.
   Juuri se, että nytkin on työt päällänsä 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. Mutta tällä hetkellä tunnen kuitenkin tekeväni töitä noin puoli tuntia päivässä :D ..juuri nyt ei todellakaan tunnu siltä, että täytyy painaa duunia niska limassa.
   Ja näitä hetkiä todella tarvitaan.

   Poista
  2. Joo, kirjoitin vähän hölmösti. Tietysti teet töitä, mutta tarkoitin just tuota, että nyt ei ole vauvanhoitoa 24/7. :)

   Poista
  3. Et kirjoittanut hölmösti :) ..koska mä en paina töitä, vaan chillailen töissä. Eikun kotona :)

   Poista
 2. Hyvä. Oot leppoisat hetkesi ansainnut <3

  Mäkin voisin hetkeksi unohtua jonnekin. On vähän hektistä.
  Viikonloppuna ainakin istun Tyynelässä ja tuijotan peltoa. En tee mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan ja suosittelen. Tekee superhyvää.
   Tämän postauksen tehtyäni seuraavana aamuna istuin nimittäin tietokoneella klo.9. Olin siinä vaiheessa pessyt pyykkiä, siivonnut, imuroinut, pessyt lattiat, tehnyt tiskihommat ja istunut tunnin tietokoneella :)
   Seuraavana aamuna, eli tänään, heräsin viideltä ja rymsteerasin klo11 asti :)
   Eli hyvää on tehnyt ja voimia ja virtaa on tullut.

   Ihanaa tyynelää teille!

   Poista
 3. On mielenkiintoista lukea juttuja työstäsi!( siis tästäkin vapaahetkestä:)

  VastaaPoista

Kiitos!