lauantai 20. joulukuuta 2014

Päivän paras

Mies tiedusteli eräänä päivänä - Mikä se olikaan se koru, jota oot jo kauan katsellu?


Lähetin miehelle linkin verkkokaupasta, jossa korua myytiin.
Kirjoitin perään - Oho. Näyttää olevan ilmaiset postikulut. Jopas sattui.


Muutaman päivän päästä mies palasi asiaan - Oon nyt miettinyt. Ja sä voit tilata sen korun itsellesi.


Tähän monta sellaista naurua tirskuvaa hymiötä. Siis GIVE ME A BREAK! En mä odottanut, että mies mulle mitään ostaisi joululahjaksi. Ei meillä paljoa sellaisia ostella. Ja mä sitä paitsi sain sen sohvan (..Joka ei muuten mahtunut toimitettaessa ovesta sisään. Mutta se on jo ihan toinen tarinansa). Mutta toi nyt oli jo vuosisadan paras joululahjanhankinnan ulkoistamisyritys!


Niin että  -Kyllä mä nyt urpo tiedän, että mä saan omilla rahoillani ostaa itselleni koruja!


..ja muutaman päivän päästä - Tiedätkö, että mä näin muuten niitä koruja Stockmannin koruosastolla siinä ihan käytävän vieressä siinä vitriinissä (VINK VINK!!!!).

Ilona

26 kommenttia:

 1. Onneksi meillä ei ole tuohon vielä menty ja toivottavasti ei mennäkkään ajan kanssa.. Isoin ongelma tällä hetkellä on kun tuo ei halua mitään, siis ei yhtään mitään! Murr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta toihan on hienoa,kun toinen ei halua mitään lahjoja. Ekoteko.
   En minäkään oikeasti mitään tarvitse,kunhan hörnään miestä,kun tiedän,ettei me mitään toisillemme osteta.

   Tää juttu meni tonne "Älä ota sitä vakavasti-kategoriaan" Toivottavasti ihmiset ynmärtävät tätä huumoria..kuulostaa muuten aika natsimeiningiltä :D
   ..ainiin,mutta esiintyyhän meillä sellaistakin ;)

   Poista
 2. :D Ihan kuin suoraan meiltä!
  Paitsi että en ole korujen ystävä. Ainoa korulahja, jonka olen mieheltä saanut olivat korvakorut, jotka hän oli löytänyt maasta. Ja minulla EI ole korvareikiä.

  VastaaPoista
 3. ....no mikset urpo sitten osta itsellesi, jos kerran tiedät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Mä olen melkein (mutta vaan melkein) yhtä pihi, kuin mies.

   Poista
 4. Hymähdellen lueskelin läpi. Ihana huumori!

  VastaaPoista
 5. Meillä on myös perhepiirin kanssa sopimuksena, ettei kukaan osta toisilleen lahjoja, kun kaikki tietää itse paljon paremmin mitä haluaa. Edes parisuhteessa ei ollut tapana enkä koskaan kyllä kaivannutkaan. Lahjojen vuoksi en niin joulusta piittaakaan, ärsyttäviä turhakkeita kiikutettavana hyväntekeväisyyteen kassikaupalla heti pyhien jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sopimus!
   Tiedätkö, että meillä miehen porukat ensimmäistä kertaa kunnioitti mun toivetta lahjattomasta joulusta ja jäi juuri tuo lahjojen kanto kierrätykseen tekemättä! Ihanaa!

   Poista
 6. Hymyilyttää!

  Hyvän joulun toivotus sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 7. Me kyllä ostetaan toisillemme lahjat. Tänä vuonna poikkeuksellisesti jo etukäteen. Meillä ongelmana on se, että mies on niin huono pitämään tietoa omanaan. Yleensä kärttää, että saisiko hän jo kertoa tai voisiko edes antaa pienen vinkin/vihjeen? Meillä keskustelu on siis tätä tasoa: voinko kertoa jo? Et voi. Voinko edes antaa vinkin? No et tosiaankaan voi.

  Yleensä saan ihan kivoja lahjoja. Mutta yhtenä vuotena mies erehtyi ostamaan mulle kelloradion. Sitä virhettä hän ei ole toistanut. Tuli hieman annettua palautetta..

  -OKM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Ihan paras :D Mä oon aina ollut sitä mieltä, että miehet on kuin lapsia ;)

   ..ja tosta kelloradiosta en voi kyllä sanoa samaa..että ihan paras olisi ;)

   Poista
 8. Hihhih :D ihana! Me ostetaan toisillemme aina jotain pientä ja tarpeellista. Jotain, mitä toinen tarvii, muttei saa itse aikaiseksi hommata. Suuria hankintoja ei kylläkään, niihin sitten säästetään :)

  Ja joo, korut ei lähe täällä - sen on onneks oppinu ja heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeelliset lahjat on kyllä jees. Tai sitten syötävät lahjat.

   Poista
 9. :D :D :D Tuttua

  Mä arvostan sitä, että tiedän mitä saan (ei mitään turhaa tai epätoivottua) ja se taas johtaa siihen, että lahjat on usein ilmoituksia, että "siirsin just sun tilille sen summan, minkä maksoit siitä objektiivista - ole hyvä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Eli kun meillä on yhteiset rahat, niin toi oliskin ollut ihan yleistä miesten logiikkaa, mitä meillä pääsi tapahtumaan. Mun olis pitänyt siis vaan sanoa, että jepulis, meen ja ostan :D

   Poista
 10. Oottepa ihania. ;) Me käännettiin kaupassa selkämme sillä välin, kun toinen oli kassalla. Sitä ennen oli osoitettu sormella, mitä halutaan. Mä jopa olin istunut myyjätädin käsiteltävänäkin, kun piti saada sävyt kohdilleen. Että mies yllättyikin (lahjat jaettiin meillä jo ennen eri paikkoihin joulureissuille lähtemistä), kun paketteja olikin hänelle yksi ylimääräinen. Voi sitä Hopeatoffeetornin saajan hymyä! ;)

  Mä oon saanut kymmenvuotiaasta saakka kotoa lahjaksi vain rahaa omiin mielihankintoihini. Tiedän aina, mitä tahdon, ja oonkin sanonut kavereille, että lahjaksi saa tuoda vain kukkia, pulloja tai syötävää. Siis pois kulutettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei-Mä ostin miehelle ekstrana (eli ainoana lahjana) All Sorts - tornin. Tiedätkö niitä perinteisiä värilakuja. Vähän oli muikeena. Seuraavana päivänä sanoi, ettei meille sovi tollanen, että katsotaan tv.tä ja syödään karkkia illalla. Siis kertakaikkisen hirvee kriisi tuli, kun yhtenä iltana kerran puoleen vuoteen pääsi käymään niin, että istuttiin sohvalle ja mulla oli sipsejä ja miehellä lakuja :D :D :D

   Sun lahjapolitiikka kuulostaa olleen ihan kauan jo hyvällä mallilla! Raha, pullot ja syötävä - peukku!

   Poista
 11. Hei, anteeksi jos tunkeilen. Halusin vain varmistaa että olet poissulkenut itkuisen vauvan mahdollisen maitoallergian? Tuon h....tin läpikäyneenä (kolmasti) haluaa auttaa kanssaihmisiä jos vain pystyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa - kiitos huolenpidosta!
   Ei ole maitoallergiaa vauvalla. Meillä on muutenkin alkanut vähän helpottamaan elämän meno (vauvan suhteen)... no tietty nyt, kun hänelle on löytynyt uusi perhe!! ;)

   Poista
 12. Hyvin kirjoitettu :) Pahin lahja, joka on tullu vastakkaista sukupuolta edustavalta on pölynimurin patterisuutin. Se meinasi löytyä jostain TOSI syvältä...

  VastaaPoista
 13. Tuosta kuvasta tuli mieleeni, kun isäni piti jostain syystä mykkäkoulua äidille. Äitini oli sitten keksinyt jonkun jutun, minne voisivat isän kanssa mennä yhdessä. Isä oli kirjoittanut lapun, jossa luki sen lisäksi, että kuulostaa kivalta, juuri nuo sanat: "En juuri nyt ole sillä tuulella." :D

  VastaaPoista

Kiitos!