maanantai 22. helmikuuta 2016

Makuuhuone olohuoneessa
Miltä näyttää, kun parisängyn tunkee olohuoneeseen?
- No tältä.


Onko ahdasta?
- Ei. Olohuone on noin 30-neliön kokoinen ja sopiva järjestys löytyi veivaamalla isoja huonekaluja huoneessa muutaman tunnin paikasta toiseen. Muutama kompromissi jouduttiin tekemään, kuten vanhojen puolapuiden jättäminen sängyn päädyn taakse. 


Kuinka se käytännössä toimii?
- Hyvin. Mies nauttii yksin leveästä sängystä alakerrassa minun nukkuessa yläkerrassa vauvan läheisyydessä.


Muita huomioita?
- Ihan kun mä olisin joskus ennenkin nipottanut sängyn petaamisesta?

Ilona


14 kommenttia:

 1. Hyvinhän nuo järjestelyt näyttää toimivan. Meillä mies on tyytynyt sohvaan. Leikkauksen jälkeen oli parempi nukkua kaukana "vaarateiköistä" kuten vaeltelevasta lapsesta kunnes tikit ovat parantuneet kunnolla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet on kyllä sitkeitä, kun sohvamajoituskin kelpaa toisinaan. Mä olen tullut jotenkin niin mukavuuden-ja unenhaluiseksi, että haluan niin täydelliset puitteet unelle kuin vain mahdollista. ..toki kaikille nämä täydelliset puitteet ovat erilaisia. Toiset pariskunnat tykkää vaikka nukkua kainalossa ja toiset ylhäisessä yksinäisyydessään.

   Poista
 2. Onpa kaunista ja harmonista!
  T.Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siru.
   Oikeesti täältä on harmonia kaukana,kun meillä on niin rumat ikkunat.

   Mä niin odotan, että saan ikkunaremontin tänne. Sitten kehtaa näyttää ehkä vähän laajempiakin kuvakulmia, eikä näitä ainaisia
   ikkunanpakoilukuvia :D

   Poista
 3. Hyvinhän toi sänky näkyy olkkariin passaavan. Mulla on todennäköisesti jossain vaiheessa sama edessä, kun tyttö ja poika ei enää "mahdu" samaan huoneeseen. Vielä ei oo harmainta aavistustakaan miten sen tuun toteuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luopumalla sohvasta :D ?
   Jos meillä ei lähiaikoina olis panostettu tohon sohvaan ja tietäisin, että tämä huoneratkaisu olisi pitkäaikainen, niin luopuisin sohvasta. Meillä se on nimittäin tällä hetkellä vain koristetyynyjen käytössä. Täysin turhake.

   Poista
 4. Hyvin näyttää sopivan sänky olohuoneeseenne. Ihanan näköistä muutenkin, jotenkin niin rauhallinen ja levollinen tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vaaleansininen on yllättävän rauhoittava väri..ja vaikka tapetti on hyvinkin kuviollinen, niin isona pintana kivan rauhallinen. Tää näyttääkin enemmän just makuuhuoneelta kuin olohuoneelta, mutta väliäkös sillä.

   Poista
 5. Heips eksyin jostain jonkun kautta tänne sun blogiisi :) Näyttää täällä tuttujakin olevan. Kaunis koti ja ihania kuvia. Ja sun tapa kirjoittaa on loistava :) Meillekkin saa tulla kylään Sievähelmeen jos kiireiltään kerkiää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tianna. Kiva, kun eksyit.
   Juu kyllä mä aina uusien lukijoiden luona käyn vierailulla. Kiva nähdä ja tutustua, millaisia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella on :)

   Poista
 6. Piti tulla lukemaan tämä postaus otsikon innoittamana. Muutetaan muutaman viikon päästä väliaikaiseen asuntoon etsimään sitä oikeaa. Nyt on pakko muuttaa miehen ja parisängyn kanssa olohuoneeseen. Minun silmään teidän olohuone näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännittävä elämänvaihe teillä edessä, kun saa etsiä ihka omaa kotia ja sitä juuri oikeaa.
   Kyllä sen takia voi uhrautua hyvin nukkumaan olohuoneessa.

   Meillä tähän järjestelyyn, että sänky on olohuoneessa, on jo niin totuttu, ettei muuta
   enää muistakaan. Vaikka tällaista eloa on takana ehkä muutama kuukausi vasta.

   Poista
 7. jaa en tiiä mutta tuo elle on kyllä aivan kamala jaska-lehti, aivan tyhjää (tai mainoksia) täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo lehti on odottanut lukijaansa jo tovin tuolla..joten en osaa kommentoida.

   Itse en tilaa enkä osta mitään lehtiä, mutta mulla on sellainen henkilökohtainen posteljooni, joka ilahduttaa mua milloin milläkin aikakaus-ja naistenlehdillä.

   Poista

Kiitos!