maanantai 23. syyskuuta 2013

Enää puuttuu baby


Viikonloppuna hitsattiin isän kanssa hienot kattokoukut. Ostin pärekorin kaveriksi kuormansidontaliinat.
Tein ison määrän uunijuureksia + lihaa ja meillä oli kiinnitystalkoot. Hups. Samalla hetkellä näytti nimittäin olevan yläkerrassa asuntonäyttö. Kiinteistövälittäjä varmasti kiitti.

Kiinnitettiin kehtoa varten kattoon koukut, yksi olohuoneeseen ja yksi makuuhuoneeseen. Nyt kehdon paikkaa saa kätevästi vaihdettua tarpeen mukaan.


Pärekori kirpputorilta 6e.
Kuormansidontaliinat rautakaupasta 6e.
Vauvan pussilakana kirpputorilta 0,5e.Minulla on loma. Tai ei tämä ole loma, vaan vapaata. Vapaa tarkoittaa minulle akkujen lataamista ja samalla suuntautumista tulevaan.

Vapaa tarkoittaa rauhoittumista, nukkumista, omaan perheeseen keskittymistä, ystävien tapaamista, tehostettua kirpputorishoppailua, sisustamista ja elämän pienistä iloista nautiskelua.

Vapaa tarkoittaa myös sitä, että palkka ei kulje. Vapaata voi olla yksi päivä tai kaksi kuukautta. Puhelin voi soida koska vaan ja työt ilmestyvät tyhjästä. Jännäähän tämä on. Mutta myös epävakaata, ainakin taloudellisesti.

Ilona

16 kommenttia:

 1. Miten kiva blogi sulla onkaan! Mahtavaa että löysin tänne juuri nyt kun muu blogilukemisto alkaa uhkaavasti kyllästyttämään ja juuri nyt kun tarvitsen vaihtoehtoisia vinkkejä pinnasängylle. Ihanaa ihanaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ullamaj!

   Ihana, että eksyit tai löysit! Lupaan yrittää olla kyllästyttämättä sinua heti :)

   Tilankäytöllisesti tuo kattoon kiinnitettävä kehto on kyllä oivallinen vaihtoehto pinnasängylle. Ja uskon, että sillä kesyttää vauvan kuin vauvan :)

   Poista
 2. Aaa. Tällainen siis siitä tuli. Mulla oli vähän vaikeuksia kuvitella miten liittyy yhteen, mutta tuohan toimii. Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin kuvitella, että tämän kaltaisissa virityksissä vauvat on nukkuneet joskus muinoin :)

   Joo ainakin teoriassa toimii, toivottavasti myös käytännössä!

   Poista
 3. Tämän "työn" suola on mielestäni vaihtelevuus. Välillä on kädet täynnä töitä ja välillä saattaa olla jopa kaksi kuukautta "pakkolomaa". SiruK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Siru! Ja jotenkin sitä on niin ihana heittäytyä aina kulloinkin olemassa olevaan tilanteeseen. Sillon kun on vapaata, siitä osaa nauttia täysillä ja sillon kun on töitä, niin niitä painetaan myös antaumuksella.

   Ilona

   Poista
 4. Moikka Ilona!
  Ihanaa kun löysin blogisi. Itsekin aloittanut saman työn hetki sitten. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia vaikka spostitse-onnistuisiko? Minun spostiosoite on sakok11@hotmail.com

  T. Satu

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi (ei niin tavanomainen ;)) ja ihana tuo kori!<3 Tällä hetkellä kun asutaan yksiössä raksan ajan, tuommoinen voisi olla meille myös passeli! Hieno idea väkertää kehto itse, sillä kaikki uudet valmiit sellaiset kun tuuppaavat olla "ei niin kauniita"!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun tulit!

  Hyvä puoli tossa kehdossa on, että se säästää tilaa..huono puoli, että se ei tietysti käy nukkumapaikaksi koko vauva-aikaa. Mutta ehkä ensimmäiset neljä kuukautta?

  Ilona

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Katja - kauniimpi se olisi vielä kun saisi sille käyttöä. Sitä kovasti odotellessa :)

   Ilona

   Poista
 8. Hei, miten kiinnitit liinat koukkuihin? Entä onko koukut minkäkokoisia? Täällä olisi baby tulossa piakkoin ja pärekori valmiina -enää puuttuu kattoon kiinnitys :) tuo on niin kaunis ja kekseliäs ratkaisu, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai voi harmi, kun ei ole kuvaa koukuista. Koukkuja löytyy ihan perus rautakaupoista.. sellaisia juuri keinuille yms. tarkoitettuja..johon voi vaan helposti sujauttaa nuo liinat/köydet. Kannattaa kysellä neuvoa rautakaupasta, jos ei itse ole varma.

   Kiva, kun löysit insporaatiota!

   Poista

Kiitos!