sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Luksukset

Yksikyntinen valkosipuli
Se sellainen pallo. Se, joka ei ole homeessa, kun ostat sen kaupasta. Se, joka on helppo kuoria. Se, joka ei ole kuivunut, kun aiot käyttää sen. Se, jonka kuoriminen on helppoa. Se, joka on juuri sopivan kokoinen. Ai vitsit, että tykkään.


Roskapussi
Loppuivatpa eräänä päivänä roskapussit. Kangaskassien käyttö kauppakasseina takaa sen, ettei roskakaappi tulvi myttyyn rutattuja S-marketin muovikasseja. Niitä, jotka toimisivat myös roskapusseina. Niinpä - Länsimaiselle ihmiselle saattaa pukata kriisiä kun muovisankoa ei voi vuorata muovipussilla kärrätäkseen muovijätettään roskakatokseen.


Tiskikone
En ikinä, ikinä, jaksaisi tiskata käsin perheemme astioita kahta päivää pidempään. Anoppi eli nelilapsisine perheineen vuosikausia ilman tiskikonetta. Niinku jotain 50 vuotta. Vakuutteli aina tiskaamisen olevan terapiaa. Kunnes osti vanhan kotimme, jonka varustukseen kuului tiskikone. Tämän jälkeen anoppi on vakuutellut aikaisemman vakuuttelun olleen vahinko.


Langaton hiiri
Hiiri ylipätään. (Hiiri-rakas oli taannoin rikki. Elämä oli vaikeaa, jopa masentavaa. Syyttäkää hiirtä, jos en ole kommentoinut lähiaikoina blogejanne.)
Kaikki kunnia hiirelle.


Päiväunet
Päiväunien keksijä on nero.


Lisättävää?

Ilona

5 kommenttia:

 1. Pesukonetta ilman olisi tosi tosi tosi tosi vaikeaa elää. Puhumattakaan hammasharjasta.

  t. Ok:n äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joutuisi joskus elämässään valinnan eteen, pesukone vai tiskikone? Emmä tiiä.

   Hampaiden harjaaminen on muuten yksi tylsimmistä hommista arjessa. Mutta samalla aika palkitseva.

   Poista
  2. Mulle valinta olisi helppo. Enemmin luopuisin astianpesukoneesta. Jotenkin ne vaatteet ei tule kunnolla puhtaaksi käsin pesemällä. :)

   Poista
 2. Mulla ois sulle blogissa haaste :)

  http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos!