perjantai 30. toukokuuta 2014

3 yötä

Miksi toi on niin hullun ärsyttävä? Miksi se ei voi olla hiljaa? Miksi se sanoo just ne väärät sanat? Miksi jääkaappi on taas tyhjä? Miksi kukaan muu ei koskaan imuroi omatoimisesti? Miksi vauva herää taas kesken päiväunien? Miksi mä en taaskaan ehdi nukkua? Miksi ton hemmetin siitepölyn leviäminen ei lopu? Miksi suihkun lattiakaivosta saa olla koko ajan siivoamassa hiuksia pois? Miksi sataa? Miksi meidän jääkaapissa ei ole mansikoita? Näköjään loman tarpeessa. Onneksi on sentään Pepsi Max. Ja enää kolme yötä.

Ilona
13 kommenttia:

 1. Loma! Ihan mahtavaa lomaa teille! Mäkin haluan lomalle. Ja niitä mansikoita jääkaappiin.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan aika kovasti kreikkalaisia sipuleita. Parhaita. Ja fetaa. Ja kurkkua. Ja tomaattia. Eiku sehän olikin Kreikkalainen salaatti.

   Ja kiitos! Mä meinaan viettää ainakin puolet lomastani erakkona. Muut voi hössöttää keskenään ;)

   Poista
 2. Voi ei, mutta onneksi teillä on enää kolme yötä! Kyllä sä jaksat! Meillä vielä 8 yötä, höh ja työtkin vasta edessä. Joko matkalaukku on kaivettu esiin ja pakkailu aloitettu?

  Vihdoin rohkenin kommentoimaan ;) Ainiin, lisääntyikö lähtijöiden määrä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä jaksan kevyesti. Huomaa vaan tän puolen vuoden tauottoman työrupeaman jälkeen, että välillä kaipaa niitä omia hetkiäkin. Kun koko ajan on joku läsnä, niin vähemmästäkin alkaa ärsyttää. Mähän siis en ole varmaan yhtään ärsyttävä ;)

   Mikä laukku? Ei me omisteta sellaista :D

   Ei Hili ainakaan oo myöntänyt mitään. Mä vähän epäilen, josko ne pimittää meiltä tietoa ja yhtäkkiä vaan pelmahtaa lentokentälle. No ehkä se ei pystyis salaamaan sellasta. Että ei tietääkseni.

   Poista
  2. No vähemmästäkin. Ai ei omaa matkalaukkua? Lähettekö nyt pelkillä repuilla, joissa vaan välttämättömimmät? ;)

   Se ois kyllä aika paha pimitys. Mutta oishan se hauska yllätys, jos ne ei samalla, niin vaikka viikon päästä tulis perässä. ;)

   Poista
  3. Eikun me luotetaan, että saadaan PP.n Egyptinlaukku huomenna.
   Välttämättömimmät? Minä kyllä, mutta noi toiset. Aikovat pakata tennsimailat ja pallot, jalkapallon, nappikset, parit lenkkarit, snorkkelit ja räpylät tietty. Että minne unohtui koripallo, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo? Kai nekin pitää mukaan saada!
   Ei vaan. Hyvä, että intoa harrastaa löytyy.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ainoa asia, mistä aion lomalla vähän stressata, on se, etten polta itseäni auringossa ;)

   Poista
 4. Sade. Siinä syy, joka saa aina miettimään. Siihen kun lisäsi karmean taudin täällä, tuli mietittyä liikaa ja sitten jo itkua tuhersin täällä sohvan nurkassa ja kyselin juurikin "miksi?"... Mutta pian alkaa loma siellä! Iloa ja aurinkoisia ajatuksia!

  -SJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku viisas (taisi olla siskoni) sanoi joskus, että mieli on kuin ilma. Ja niinhän se vähän menee. Kun herää auringon paistaessa kirkkaansiniseltä taivaalta, harvoin sitä alkaa päivä huonosti tai mieli on synkkä.

   Poista
 5. Ihanaa lomaa ja paljon mansikoita. Ehkä myös skumppalasillinen mansikoiden kaveriksi. Enjoy!

  t. H&m:lla stressaantuneena pyörinyt äiti. ;)

  VastaaPoista

Kiitos!