maanantai 11. elokuuta 2014

Näillä mennään
Suoriuduin tänään omista ja vauvan aamutoimista, sekä työmaalle siirtymisestä vauvan kanssa 20 minuutin kuluessa aamuherätyksestä. Töiden jälkeen ostin kesän neljännen laatikollisen vadelmia ja totesin pakkasen olevan vihdoin täynnä marjoja. Jalat tuntuivat spagetilta. Suoriuduin hädin tuskin puolentoista kilometrin hitaasta vaunukävelystä siskon kanssa. Tavaroiden karsimisessa pääsin lukuun 46. Kävin asuntonäytössä katsomassa yli 100 000 euroa ajateltua talobudjettiamme kalliimpaa taloa ja ihastuin. Meinasin leipoa pullia, mutta tulin järkiini. Leikkasin pojan ihanista enkelihiuksista aivan liian lyhyet ja sain pojan itkemään vuolaasti. Ennen nukkumaanmenoa kuulin pojalta kysymyksen - Onko minulla kynä huomiseksi? Ja kaivoin viime vuonna ompelemani farkkupenaalin esille ja teroitin vanhan kynän terävämmäksi.


Tänään oli kesäloman viimeinen päivä.
Ilona
7 kommenttia:

 1. Voi kiharoita! Onneksi ne kasvaa takaisin ajan kanssa :) Onnea koulutielle! Muistan niin sen jännityksen ja odotuksen kun koulut alkoivat, kaikki ne uudet jutut ja se uusien kirjojen ja vihkon kansien tuoksu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään kun arki alkoi. Aikansa kaikelle, myös kesähelteille.

   Ja uusien koulukirjojen päällystäminen on muuten aika kivaa puuhaa.

   Poista
 2. On onni, että on kynä ja kumi. Sillä pääsee hyvin alkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Pojat on jotenkin ehkä vähän suurpiirteisempiä näiden asioiden kanssa. Ja mä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Malediivien matka siintää tosin jo mielessä. Siis unelma. Ei matka.

   Poista


 4. Ihanasti taas kirjotat arjesta!

  Onneksi hiukset kasvaa takaisin. Ja onneksi ootte suurpiirteisiä. Ihan leppoisa meininki. Nii ja toivotaan, että kalliiden asuntojen kauppa seisoo niin, että saatte jonkun ihanan ihan törkeällä alella. Joo.

  VastaaPoista

Kiitos!