tiistai 1. lokakuuta 2013

Kyllästyttää(kö)

Se on meidän vessan ovi. Tuo huvittavan pieni harmaa ovi tuossa keskellä hallia. Kukaan tulija ei koskaan tunnista sitä wc.n oveksi, se onkin vähän kun kävelisi komeroon.

Kyllästytti. Oli tarvetta projektille. Liitutaulumaalia kaapissa. Wc.n ovi on niin kauniin värinen ulkopuolelta, vanha vaaleanharmaa, etten sitä raaskinut maalata. Sisäpuolelta valkoinen - ei mitään hävittävää. Tela käteen ja menoksi.
Eihän tuo liitutaulu mikään uusi juttu ole, mutta aina se jaksaa yllättää. Kiva nähdä, minne kukin sitä keksii käyttää. Meillä jokaisessa kodissa on ollut jotain liitutaulua. Ensimmäisessä kodissa iso pyöreä vanerista leikattu pojan huoneessa. Seuraavassa kodissa ulko-ovi.

Liitutussi on muuten kätevä tuote jos tahtoo skarppia jälkeä.Onko teillä liitutaulua, haaveiletko moisesta vai oletko jo lopen kyllästynyt?
P.S
Mies lopputuloksesta: -Onko tossa joku viesti mulle?
- Ei, miten niin?
Ilona

10 kommenttia:

 1. Onpas hyvä idea! Olispa tosiaan kiva että pöntön vieressä olis liitutaulu johon piirrellä :D Meillä ei vielä(kään) ole liitutaulumaalia käytetty missään, vuokra-asunnon seiniin kun ei saa maalata, mutta voisi olla kiva vaikka keittiössä. Liituja käytetään sen sijaan ahkerasti parvekkeen sementtilattiaan kun luovuuspuuska iskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vuokra-asunnon seiniin saa kiinnittää asioita ja liitutaululle olisi tilausta, niin silloin tuo vaneriliitutaulu on kyllä ihan kelpoidea. Vaneriliitutaulu seinässä tuo kyllä lisää eloa.

   Poista
 2. Mulla on ollut pitkään liitutauluhaaveita, sama se onko ne jo kulunut juttu :) Nyt ostin Tiimarin alesta kaksi rullaa liitutaulu-kontaktimuovia, siitä ajattelin rykästä jotain isompaakin, mutta ensalkuun päällystin sillä pari pastapurkkia keittiöön ja ai että tuli kivat! Ja ostin nuo tussitkin samaan syssyyn, tulee just vähän nätimpää jälkeä, jos haluaa tekstiä. Väriliiduilla voi sitten piirustaa isommalle alustalle!

  ps. Mulla vois välillä olla tuo viesti jossain näkösällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin Tiimarissa alkaa ale. Kuulostaa kivoilta hommilta.

   No eikö ole aika yleispätevä viesti :) ?

   Poista
 3. HeHee. Mä muuten hypistelin liitutaulumaalia siellä RTV:ssä käydessäni tänään. En vieläkään keksinyt mihin laittaisin. Keittiöön sitä harkitsin jo huhtikuussa, mutta päädyin silloin magneettimaaliin. En sen magneettisuuden vuoksi, vaan koska pinta näytti niin kivalle. Toi sun on ihana idea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luinkin noi sun viimeiset lauseet vasta kommentin julkaistuani.
   Miehet :D

   Poista
 4. Meillä on tytön huoneessa iso pinta maalattuna liitutaulumaalilla. Oikein kiva juttu, mutta ihan hirveä maalta! Toistaiseksi en ole uudelleen tarttunut pensseliin, oli niin sotkuista puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä mennyt jotenkin sutjakkaasti aina tuo maalaaminen. Nytkään en jaksanut edes suojata mitään :)

   Poista
  2. Sujuu maalaaminen, mutta jostakis syystä tuo meidän maali oli niin litkua että se vain valui ja valui ja valui. Naapuri oli onneksi asiasta vinkannut niin osasin laittaa suojat lattialistoihin ja alaseinään. Käsittämätöntä! Oli kuin vedellä olis maalannut :o

   Poista
  3. Aa okei, meillä taas maali oli sellaistakin mönjää, että olisi pysynyt purkissa vaikka purkki alaspäin :) ja tämän ansiosta maali ei lennellyt vääriin paikkoihin.

   Poista

Kiitos!