keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Maksamattomia laskuja

Maalaisromanttisen tyylinen valkoinen lehtikotelo, jossa lukee LASKUT. 
Meillä ei tarvita.
Meillä ei ole koskaan maksamattomia laskuja kiitos raha-asioiden suhteen pedantin mieheni.

Nyt se kyseinen mies on Egyptissä.
Ei sillä, pärjäämme hyvin, eikä laskuja ole kolahdellut postilaatikosta.

Muutama päivä sitten kuunneltuani radiosta uutisia Egyptin tilanteesta ja levottomuuksissa kuolleista ihmisistä laitoin miehelle viestiä, onko kaikki kunnossa. Viestit kulkevat takkuillen ja soittaessa puhelimen toisessa päässä laulaa vain egyptiläinen mies eikä puhelinlinjan aukeamisesta tietoakaan. En kuule miehestä mitään pitkään aikaan.

Tässä vaiheessa päässäni pyörii. Miten minä saan asunnon myytyä? Mihin me muutamme pojan kanssa? Miten minä kerron pojalle? Kuinka minä jaksan tehdä tätä työtä yksin? Mistä haen uusia töitä? Jaksanko tehdä ruokaa? Miten hautajaiset järjestetään?

Lähtee viesti -Voitko nyt helvetti kuitata, että olet elossa.

Kuluu aikaa ja saan vastauksen -Tääl on oikeesti ihan turvallista. Oltiin snorklaamassa. Aurinko paistaa, rusketus ei tartu. Olet rakkaani.Se tunne, kun paniikki iskee toisen puolesta. Ettei kaikki ole nyt kunnossa. Eikä mitään voi tehdä. Täältä kaukaa.
Ilona6 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän ton tunteen... ja niin tietää tuo toinenkin. On saanut niin monesti kuulla kunniansa, kun ei ole soittanut heti perille päästyään. Väsyneenä aamulla ajamaan lähtenyt. Ja kiire on ollut palaveriin.

  Tsemppiä, kyllä se sieltä kotiin tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, joo kyllä se tulee kotiin. Ja vaikka siellä mitä tapahtuis, sille ei käy mitään kun se on omasta mielestään kuolematon. Hohoo.

   Poista
 2. Minä teen juurikin samaa, jos miehestä ei kuuluu, lähtee päässä raksuttamaan: Pitääkö meidän myydä tämä koti? Mihin me sitten muutettaisiin? Miten kaikesta selvittäisiin? Hassua tällainen etukäteen panikointi :) Sulla on kiva blogi! Vanhat tavarat ja kirppislöydöt kiinnostaa minua ja myöskin työsi on todella mielenkiintoinen ja hieno asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heip Maiju - kiva kun tulit!

   Joo on se vaan jännä tämä ihmismieli :)

   Vanhoja tavaroita ja kirppislöytöjä täältä juurikin löytyy, pysy siis kanavalla ;)

   Poista
 3. Juu, tuttua on, vaikkei isäntä ole Epyktissä asti ollutkaan... ;)

  Kiitos postista!!! Laitan kuvaa pian linjoille...

  VastaaPoista

Kiitos!