sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Olohuoneesta keittiöön


Meidän olohuone/ruokailutila/keittiö on yhtä tilaa, pitkää pötköä. Tässä taakseni jää olohuone.Olohuonetta ja ruokailutilaa jakaa rakas kaappini.
Keinutuoli on ostettu lainavauvojen kesyttämiseksi. Siinä on hyvä keinua, katsella tv.tä ja rauhoitella vauvoja. Keinutuoli oli alunperin valkoinen, sai ylleen mustekynän lilan värin.
Rossu miettii, että menisikö sitä keittiöön vai olohuoneeseen vai olisiko tässä välissä.
Keittiönpöydän pöytälevy on kierrätyslöytö, jalat Ikeasta.
Puusohva on ennakkoperintöä äidin äidiltä. Valkoiset pinnatuolit ostettu kymmenen vuotta sitten ensimmäiseen kotiimme. Ne toivat mieleeni lapsuuden.
Sohvatyynyt Anno.
Valkoinen seinäkello Karlssonin.Kun muutimme nykyiseen kotiimme olin päättänyt ostaa Bompanin jenkkikaapin. Ja sen ostin.
Kodinkoneet ovat yleisesti rumia. Bompani on kaunis.
Keittiössä ikkuna on korkealla. Verhotangossa ei roiku verhoja, vaan Boskken Sky planter ja kupariamppeli, joka on kierrätyslöytö. Kuten näkyy, kasvi viihtyy pää alaspäin. Kasvaa ainakin huomaa vauhtia.

Niinpä.Ilona

11 kommenttia:

 1. Teillä on tosi nättiä! Lisää kotiesittelykuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pitää törmistäytyä tässä lajissa ja laitella :)

   Poista
 2. Ihania huonekaluja! :o Rakastuin varsinkin tuohon puusohvaan ja keinutuoliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Puusohva on kyllä ihana ja ihanaa, että siinä on tunnetta mukana, kun on isovanhempien vanha :)

   Poista
 3. Voi tuota kaappiasi, se on ihana! Olen alkanut metsästää semmoista meille, ja a-i-v-a-n hiukan kaivelee, kun en Mummolasta kaapannut tuon tyyppistä itselleni kun siellä tavaroita, kalusteita yms jaoimme puolitoista vuotta sitten.. jotenkin sille ei olis silloin ollut paikkaa, mutta nyt olen paikankin jo kehitellyt. No odotan, että valioyksilö tulee vielä vastaa jossain ;)!

  Kivan näköistä on miunkin silmin katseltuna. Hassu tuo väärinpäin roikkuva kukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, varmasti kaivelee jos olet jättänyt antamatta kodin hyvälle kaappiehdokkaalle :(

   Eiköhän se jossain vielä tule vastaan sinunkin kaappisi!

   Poista
 4. Aaaah miten ihania juttuja! Keinutuoli, puusohva ja kaappi. Upeita!
  Kiva myös toi pöydän pinta. Mitä materiaalia?

  Ja enpäs muuten ollut tajunnut, että teillä on koira. Hämmästyin. Mulla on ehkä snadisti koirakuumetta. Siskolle muutti juuri sellainen söpöläinen, että olin heti ihan myyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Pöydän pinta on saman tyyppistä kuin Artekin pöydissä..sellaista iki-levyn tyylistä.

   Joo meidän Rossu :) olen kirjoittanut meidän elämästä koiran kanssa oman postauksen http://keskenon.blogspot.fi/2013/09/koiran-elamaa.html
   No teidän elämäänhän sopisi jokin pieni koira täydellisesti. Olisi sinulle päivisin seurana ja kulkisi mukana tyynelään ja saisi siellä nauttia luonnon rauhasta :)

   Poista
  2. Aaa. Onkos siinä siis noi ruudut pinnassa kuviona, ei koholla? Se on ihana!

   Mä en tajua miten ihmeessä mä ihan oon onnistunut ohittamaan koko koiran. Vai eikö vaan ennen viime viikkoa ole vielä niin kiinnostanut karvaturrit ;) Täytyypä käydä lukemassa...

   Joo voisi ollakin. Kunhan olisi sit hoitopaikka jossain matkojen ajan. Ollaan kuitenkin jonkin verran Jannen työn perässä pitkin Suomea. Ja tietty joskus myös maailmalla lomailemassa, kun ei ole lapsia/ rahanmenoa, niin on ollut mahdollista. Ollaan sitä mietitty... ehkä joskus.

   Poista
  3. Juu siinä ne on ruudut pinnassa kuviona :)

   Kyllä se pikkunen turri kulkisi mukana pitkin suomea :) Ulkomaanreissujen ajaksi siskolle ;)

   Poista
  4. Älä yllytä hullua ;)

   Me jo eilen ajauduttiin keskustelemaan Jannen kanssa koiran hankkimisesta. Kiinnostaisi kuulema jonkin yhdistyksen kautta antaa koti sellaiselle, josta joku on joutunut luopumaan. Mieluusti sekarotuiselle. Eli en oo muuten ainoa näköjään, joka on asiaa ajatellut.

   Poista

Kiitos!