torstai 17. lokakuuta 2013

Backstreet Boysia vai Hansonia?

No tällä kertaa ei kumpaakaan.

Vuonna 1997 oli kuitenkin toisin. Elettiin Suosiikki-lehden ja poikabändien kulta-aikaa. Olin 12-vuotias. Vaatteet olivat jotain mahdollisimman isoa. Laiha tyttö käytti isän vaatekaapista löytyneitä vihreitä collegepaitoja. Äidit eivät vielä sisustaneet neuroottisen tarkasti lastenhuoneita. Minun huoneeni teemaväri oli vihreä. Ihan itse päätetty. Vaaleanvihreä päiväpeitto ja ruutuverhot. Ikea teki juuri tuloaan Suomeen ja seinälleni pääsi Lack-hylly.

Jos joku olisi joskus erehtynyt tapetoimaan huoneeni seinät, olisi niihin jäänyt 90-luvulta muistoksi sadoittain pieniä pyöreitä rasvatahroja. Sinitarraa. Eihän tapettia olisi edes tarvittu. Backstreet Boysin ja Hansonin julisteet peittivät kaiken seinätilan. Ja ehkä vähän Leonardo DiCaprion. Noiden ihanien. Ai että.


PMMP on bändi, jota olen seurannut sen alkutaipaleelta asti. Paula ja Mira ovat muistissa sieltä 2002-vuoden Pop Starsista.  Kymmenen vuotta ja seitsemän levyä takana. Nyt PMMP.llä on jäähyväiskonsertti Helsingin jäähallissa (27.10 2013.) Sinne!


Olohuoneen seinälle pääsi PMMP.n Taidejuliste ja stereoista soi Matkalaulu. Poika osaa kappaleiden sanat.


Aika haikeaa.Ilona

4 kommenttia:

 1. Ihanasti kuvailtu. Tunnistin jotain tuosta :)
  Mä jätin PMMP:lle hyvästit jo Oulussa kesällä ja otin tilalle uuden.
  Käys kurkkaamassa kun ehdit: Pikku Kukka / Jos ei sua täällä olisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uusi tuttavuus tuo Pikku Kukka. Ihan kaunista. Ärsyttävä tietokone vaan alkoi pätkimään kun avasin youtuben.

   Poista
 2. Rupesi naurattamaan tuo isän vihreät collegepaidat, nimittäin muistan menneeni ekalle Apulannan keikalle vuonna -96 isäni vihreä collgepaita päällä :D Ja huoneen seinät täynnä Apulannan, Leonardon, ym julisteita. Me mennään myös mun siskon kanssa tuolle PMMP:n jäähyväiskeikalle. Luulen että kyyneleet virtaavat sinä iltana.

  -Heidi v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Heidi!

   Siellä vaatekaapissa oli myös tummansininen. Omin molemmat.

   Minä pääsin Apulannan keikalle vasta pari vuotta myöhemmin ;) mutta kova bändi oli sekin!

   Poista

Kiitos!