tiistai 11. maaliskuuta 2014

Nauttii

- kadut ovat kuivia
- lintu aloittaa aamulaulunsa klo.5.41
- söin ulkona jäätelön
- nuha meni ohi
- pääsin rauhassa kävelylle
- en ärsyyntynyt vauvanvaunujen kanssa käydessäni portailla varustetussa liukuovettomassa ja liuskattomassa lähikaupassa
- poika lukee karttakirjasta maailman maita läpi

Ilona

8 kommenttia:

 1. Täälläkin kadut on kuivia, pystyy talsimaan valkoisilla converseilla kouluun ilman että ne on kouluun päästessä ruskeina. Kyllä pienistä iloista nauttii! :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin alkaa kadut kuivua ja omalla pihalla näkyy nurmikkoa. Normaalitalvena tähän aikaan meillä on paljon lunta, hiihdetään ja luistellaan. Nyt ei ole hiihtämään päästy kuin pari kertaa ja saman verran luistelemaan. Rukalla oltiin viime viikko ja siellä oli ihan kunnon talvi. Tämä lumettomuus teettää sitten ulkoilun suhteen paljon töitä ja en koskaan ennen ole kaivellut kumppareita ja kuravehkeitä esiin näin aikaisin. Onneksi sentään niitä ei pariin kuukauteen tarvittu joten siitä on nyt vain nautittava.

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei enää muuta näykään kuin nurmikkoa. Lumi on muisto vain. Kunhan ei vaan nyt virkistäisi sitä muistoa mikään (sääennuste pahoin nimittäin näyttäisi siltä, että muistinvirkistys saattaa olla edessä).

   Poista
 3. Ihanat arjen ilot :)

  Monesti se vaatii vaan, että hidastaa vähän ja muistaa vilkuilla ympärilleen.
  Ehtii napata kiinni huomioista. Huomaa nauttivansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonpaiste auttaa huomaamaan kaiken vielä paremmin. Kaiken hyvän.

   Poista
 4. Ihana blogi löytyi täältäkin, kauniita kuvia :) Ihana lehtipino. Mä haaveilen lehtitelineestä, vielä ei tietoa millaisen sitä tarkalleen ottaen tahtoisi, tommoinenkin olis kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!
   Tämä on isäni tekemä lehtiteline.Tällä hetkellä siinä on säilytyksessä huopia ja tyynyjä..monikäyttöinen siis :)

   Poista

Kiitos!