Mahtiruoka. Nopea. Helppo. Ihanan polttava. Maukas kuin mikä.
Punainen kalakeitto
Ainekset
- 5 dl vettä
- 6-8 perunaa
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 tölkkiä Chili-tomaattimurskaa
- 1 purkillinen kapriksia
- n. 500g lohta
- 1 ruukku tilliä
Tarjoiluun
- smetanaa
Laita kuutioidut perunat kiehumaan veteen kasvisliemikuutioiden kanssa. Keitä perunoita n.10 minuuttia ja lisää joukkoon chilitomaattimurska ja kaprikset. Anna hautua n.15 minuuttia. Tarkista, että perunat ovat kypsiä. Lisää keittoon paloiteltu lohi ja anna keiton kiehahtaa vielä (1-2 min. niin, että lohi kypsyy). Lisää silputtu tilli.
Tarjoile keitto smetanan kanssa.
P.S. Smetanaa ei sovi missään nimessä unohtaa!
Ilona
Nam! Hyvältä näyttää, täytyypä kokeilla :)
VastaaPoistaTämä on mahtavaa sellaista kylmien talvipäivien ruokaa. Vielä ehtii siis.
PoistaUu, tuli nälkä. Ja hei, saat otettua tosi hienoja kuvia ilman sitä järkkäriä. Ei onnistuisi minulta.
VastaaPoistaKuulin eilen, että meillä on yhteinen tuttu - hauska sattuma! Tämä yhteinen tuttu oli huomannut blogien kommenttikentistä, että luemme toistemme blogeja. :)
No kun mä olen varma, että mä sulle jo jossain kommentoin, että meillä on yhteinen tuttu. Stalkkeri Salosta ;)
PoistaJoo ilman järjestelmäkameraa ja jalustaa mennään :) Kiitos.
Oi, näyttää hyvältä. Täytyypi testata myös maku. Ensihätään piti hakea kapriksia jääkaapista ja mättää niitä paljaaltaan suuhun :D
VastaaPoistaOho. Kaprikset paljaaltaan kuulostavat sangen eksoottiselta!
PoistaNam! Tää näytää niin herkulliselle!
VastaaPoistaSamaa mieltä Marjukan kanssa kuvista. En ymmärrä miten teet ton.