torstai 20. maaliskuuta 2014

Punainen kalakeitto






Mahtiruoka. Nopea. Helppo. Ihanan polttava. Maukas kuin mikä.




Punainen kalakeitto


Ainekset

- 5 dl vettä
- 6-8 perunaa
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 tölkkiä Chili-tomaattimurskaa
- 1 purkillinen kapriksia
- n. 500g lohta
- 1 ruukku tilliä


Tarjoiluun

- smetanaa




Laita kuutioidut perunat kiehumaan veteen kasvisliemikuutioiden kanssa. Keitä perunoita n.10 minuuttia ja lisää joukkoon chilitomaattimurska ja kaprikset. Anna hautua n.15 minuuttia. Tarkista, että perunat ovat kypsiä. Lisää keittoon paloiteltu lohi ja anna keiton kiehahtaa vielä (1-2 min. niin, että lohi kypsyy). Lisää silputtu tilli.

Tarjoile keitto smetanan kanssa.





P.S. Smetanaa ei sovi missään nimessä unohtaa!





Ilona






7 kommenttia:

  1. Nam! Hyvältä näyttää, täytyypä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on mahtavaa sellaista kylmien talvipäivien ruokaa. Vielä ehtii siis.

      Poista
  2. Uu, tuli nälkä. Ja hei, saat otettua tosi hienoja kuvia ilman sitä järkkäriä. Ei onnistuisi minulta.

    Kuulin eilen, että meillä on yhteinen tuttu - hauska sattuma! Tämä yhteinen tuttu oli huomannut blogien kommenttikentistä, että luemme toistemme blogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun mä olen varma, että mä sulle jo jossain kommentoin, että meillä on yhteinen tuttu. Stalkkeri Salosta ;)

      Joo ilman järjestelmäkameraa ja jalustaa mennään :) Kiitos.

      Poista
  3. Oi, näyttää hyvältä. Täytyypi testata myös maku. Ensihätään piti hakea kapriksia jääkaapista ja mättää niitä paljaaltaan suuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho. Kaprikset paljaaltaan kuulostavat sangen eksoottiselta!

      Poista
  4. Nam! Tää näytää niin herkulliselle!

    Samaa mieltä Marjukan kanssa kuvista. En ymmärrä miten teet ton.

    VastaaPoista

Kiitos!