perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tulppa-arpajaiset

Lupasin laittaa tutteja jakoon. Vaihtoehtoja niille rutetti- ja autotuteilla. Tässä siis tulee. Odotan arpajaisiin ainakin kahta osallistujaa (tiedätte itsenne).


Esska ja H&M ovat luoneet tutit yhteistyössä (näitä ei löydy enää myynnistä). Väri on neonkeltainen. Tuttiosa on silikonia ja tutit ovat BPA-vapaita. Ikäsuosituksena on 4-36kk. Itse olen tosin huomannut, että toimivat myös pienemmillä vauvoilla. Tulppa pysyy paremmin suussa, kun tuttiosa on reiluhko.


Arpajaiset ovat auki määrittelemättömän ajan. Ehkä viikon, ehkä viikonlopun. Arvon tutteja ehkä yhden paketin, ehkä kaksi. (Arvonta on päättynyt.)


Arvontaan osallistut kommentoimalla kommenttikenttään. Jos osallistut anonyymina, laitatko  mukaan sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan sinut arpaonnen osuessa kohdallesi.

Ilona

20 kommenttia:

 1. Mukana! Kiva olisi saada nuo meidän kahdeksan viikkoiselle tyttöselle . Tuttejahan ei nimittäin ole koskaan liikaa . :)

  VastaaPoista
 2. Oi. Mukana arvonnassa! Jos voitan, se menee "odotuslaatikkoon" jemmaan mahdollista tulevaa pientä sijoituslastamme varten <3 -M

  ps. Eilen oli kotikäynti, joka meni oikein hyvin. Rentoa jutustelua ja tutustumista syvemmin meidän perheeseen. Yksi etappi takana.

  VastaaPoista
 3. Näistä voisi olla hyvä aloittaa, oleellista taikka ei. ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, kiva arvonta, mukana ollaan! :) olenkin etsiskellyt muunlaisia kuin niitä perus hempeitä tutteja. Jos voitan, tutit pääsevät hyvään käyttöön vauvalleni, joka syntyy ihan tässä parin viikon sisään :)

  VastaaPoista
 5. Näähän on ihan huikean värisiä! Taidanpa minäkin lähteä arvontaan mukaan, lähipiiriin on saatu helmikuun viimeisellä viikolla kolmin kappalein pienokaisia, kaikki eri perheisiin! Hirmuisesti vauvaonnea siis tiedossa, vaikkei itsellä vauva-aikomuksia olekaan :)

  VastaaPoista
 6. Niin villin värisiä tulppia, että osallistun arvontaan!

  Mullahan ei itsellä ole pientä, tarvitsevaa suuta, joihin tulppia tunkea, mutta pikkusiskoni saa heinäkuussa esikoisensa. Nämä tulpat ovat väriltään mukavan sukupuolineutraalit ja näin ollen sopivat tulokkaalle - tyyppi ei ole suostunut sukupuoltaan näyttämään katselijoille.

  VastaaPoista
 7. Tunnistan itseni. :) Mukana. T. Onnenkeksin äitee.

  VastaaPoista
 8. JEEEEEEE, me ollaan mukana. Irikselle neonkeltaista <3

  VastaaPoista
 9. Mukana.tulevalle tyttövauvalle tulis tutit <3

  VastaaPoista
 10. Hienoja! Tuleville kaksosille tulisi käyttöön. -Anselmi-

  VastaaPoista
 11. Mukana pienelle isolle pojalle:) Tosi ihana blogi ja arvokasta työtä teet!
  -R-

  VastaaPoista
 12. No ei meillä enää vauvoja ole, mutta kun niitä tuttinauhoja virkkailen, niin johan niihin pitäisi tutti saada!

  VastaaPoista
 13. Mukana olen. Jos onni suosii arvonnassa niin nämä menee pienille kaksosille joiden "mummoksi" minua on pyydetty.

  Liisa

  VastaaPoista
 14. Mukana ollaan. laskettu aika muutaman viikon päästä ja luulen että käyttöön pääsee tutti heti,kun vauveli on sopivan ikäinen tutin suhteen.. Sposti: liisa2005@netti.fi

  VastaaPoista

Kiitos!