tiistai 14. tammikuuta 2014

Muutto

Eräänä yönä tuli muuttokuume. Ja seuraavana aamuna muutettiin.


Pohditaan toisinaan josko meille mahtuisi isompiakin hoitolapsia. Tai hoitoteinejä. No nyt on huone valmiina.


Pojan huone ja mummohuone ( ja mummohuone ) saivat vaihtaa paikkaa. Toisin sanoen poika pääsi mummohuoneeseen ja pojan vanhasta huoneesta tuli "vierashuone".


Tähän huoneeseen muutti isompi sänky (laveri). Stuva-kaapistot siirrettiin pois Elfa-hyllyjen alta ja tilalle laitettiin vanha pöytälevy. Musta ruokapöytä siirrettiin pois ja huoneesta toiseen seilaava keinutuoli sai tulla tilalle. Pohdinnassa on keinutuolin kiertoon laittaminen. Haikeudella luovuin jo täydellisestä pulpetistammekin (joka näkyy noissa mummohuoneen vanhoissa kuvissa). Toisaalta silloin kun jollain asialla ei ole enää funktiota kodissamme ja jos se jokin on aina tiellä, tietää että lähdön aika on tullut.


Nyt on hirmuisen tilava ja avara huone, jossa mies tykkää nukkua yönsä minun valvoessa vauvan kanssa.P.S. Pojan uudesta mummohuoneesta myöhemmin. Sekin toki on jo valmis.
Ilona
10 kommenttia:

 1. Hep jos keinutuolin päätät kiertoon laittaa, kotiuttaisin sen mielelläni, sillä JUURI tuon mallista keinutuolia olen jo tovin aikaa metsästellyt. :) Ihana!

  Piti vielä sanomani että meillä ei pahemmin huoneiden käyttötarkoitusta taikka järjestystä muutella, joka on sinänsä harmi. Haluaisin välillä vähän rymsteerata…

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yks keinutuolista kiinnostunut ilmottautuu!! :)

  appple

  VastaaPoista
 3. Niin ja piti vielä sanoa että oon koukussa tähän sun ihanaan blogiin!! <3 Tykkään sun tyylistä ja työstä.

  appple

  VastaaPoista
 4. Ensiks olin ihan täh, kuka nyt heti pystyy muuttamaan :D Tosi kivan näköistä! Onko nuo Annon lakanat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pystyn :)

   Kiitos.

   Joo ovat Annon lakanat. Ostin niitä aikanaan kaksi ja ajattelin, että parivuoteeseen pääsevät. Ovat kuitenkin sen verran kovat, etten itse kestä niitä :) Miehethän eivät huomaa eroa pehmeiden ja kovien lakanoiden välillä. Siksi tässä huoneessa on aina nuo samannäköiset lakanat. Meillä on muuten Marimekon erivärisiä Kaivo-pussilakanoita ja ovat jotenkin liian värikkäät tähän huoneeseen. Annon ruudut taas ovat sopivan harmoniset.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. kiitos tanja. tykkään kyllä, että mitä vähemmän tavaraa ja yksinkertaisempi, niin sen parempi!

   Poista

Kiitos!