keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Mä tahdon veivaa

En oikeastaan pysy edes itse laskuissa siitä, kuinka monesti olen veivannut ylimääräisen huoneen järjestystä. En voi sille mitään, että joku pieni juttu siinä aina mättää ja veivata pitää niin kauan, kunnes ei mätä. Nyt minulla oli oikeasti hyvä syy rymsteerata, sillä annoin huoneesta mustan pyöreän pöydän ystävälle lainaan. Ja mitä olisi huone ilman pöytää. Kaivoin siis vanhan kokopuisen valkoiseksi maalaamani pöytälevyn esiin. Jalkoja ei ollut, joten eikun sinikeltaiseen. Kymmenellä eurolla kannoin sieltä ulos neljä pyöreää pöydänjalkaa. Jottei ihan tylsäksi mene, niin yksi sai olla eriparia muiden kanssa.


Jossain vaiheessa puhuin siitä, kuinka tahtoisin maalata lattiat ja kuinka raakapuinen punttipenkki näyttäisi kauniilta maalatun lattian kanssa. No näyttäähän se. Pääsee oikeuksiinsa puunvärit, kun muu ympäristö on neutraali.


Nyt tässä huoneessa on tilaa puusohvan lisäksi toisellekin makuupaikalle. Tarvittaessa. Valmis. Kunnes.

Ilona

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tänne jotain elämää pitäisi saada lisää. Ehkä?
   Joko sisustuksen tai lasten muodossa ;)

   Poista
 2. Minulla on sama veivaamisen tarve!! Olohuone on veivauksen super kohde, eikä tunnu valmistuvan ikinä... Kauniin yksinkertaista sinulla. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mukavaa se. Mieti kun olisi joku mahtavan kokoinen loft-asunto, jonka olohuone olisi sellainen tuhottoman iso.. ja saisi lukemattomia erilaisia versioita sisustuksen suhteen tehtyä.

   Se lottovoitto pitäs nyt vaan osua kohdalle, eikö?

   Poista
 3. Oot sinä kyllä mahoton veivaaja :D Sellainen Duracel-pupu? Mutta lopputulos… se on kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos!