keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Bad hair day

Helppo ja mahdollisimman huoltovapaa. Siinä sekä koiran, että omistajan mielipiteet karvoista. Lähtötilanne oli toivoton, lopputulos (kuvissa yllä) vielä toivottomampi. Turkki on väritön, haalistunut versio entisestä. Karvoja on siellä täällä ja sisäkumi paistaa pahasti monesta kohtaa. Varmaan aika rankkaa, kun mikään ei auta. Aina vaan on tukka huonosti. Onneksi on keksitty se juttu, jolla voi kertoa kaikille huomaavansa itsekin tilanteen. Okei, ei Rossu omista Bad hair day- pipoa, mutta kyllä sillä on talvinuttu, jonka se vetää päälle lähtiessään ulos. Aina siihen asti, kunnes pahin tilanne on ohi.

P.S. Minä en sitten ole mikään fanaattinen koiraihminen. En koirista puhuja, koiraharrastaja enkä koirienrakastaja. Kettuterrieri nyt vaan on päässyt salakavalasti iskemään takavasemmalta. 
Ilona ja Rossu

5 kommenttia:

 1. Voi Rossua :) On se söpöinen. Mulla oli taas sunnuntaina Tyynelässä sisko perheineen ja pikku Sulo (beaglepentu) kylässä. Hän tulee meille joulun jälkeen pariksi viikoksi hoitoon. Luulen, että tullaan hyvin juttuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, saat lenkkiseuraa!

   Ei teidän esiasteella oleva koirahaave ole lähtenyt ottamaan tuulta siipiensä alle?

   Poista
  2. Me puhuttiin, että katsotaan sit tuon hoitojakson jälkeen miltä tuntuu. Ettei tuu tehtyä mitään hätiköityä. Mähän tietty jo yhden söpöläisen olisin sieltä Auringonkoirista napannut. Jotkut on nopeempia, ku toiset ;)

   Poista
 2. Voi miten ihana karvatassu se siellä!!! Onneksi ainakin meilläpäin näyttäisi kurakelit nyt hellittäneen (kopkop). Helpottaa kummasti tuota turkin huoltoa ja ylipäänsä koko kodin puhtaanapitoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivat ilmat on kyllä ihan parhautta koiranomistajana ja kyllä ne ovat muutenkin. On kyllä kyllästyttävää touhua pestä koira jonkun 3-4 kertaa päivässä.

   Poista

Kiitos!