keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Haasteellinen elämä
Elämässä on monenlaisia haasteita. Haasteita on suuria ja pieniä. Meidän suomalaisten elämän haasteet painivat täysin eri kokoluokissa kuin kehitysmaissa elävien ihmisten haasteet. Samaan aikaan kun minä pähkäilen kaupassa kymmenenmetrisen karkkihyllyn edessä valinnanvaikeutta, pähkäilee Swazimaalainen äiti kuinka saisi ruoan riittämään koko perheelle. Kun minä pohdin kuinka haastavaa on löytää lapselle hyviä talvirukkasia, pohtii Intialainen äiti kuinka turvata lasten tulevaisuus ja mahdollistaa heidän koulunkäyntinsä.


Canelipuu ry on kehitysyhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on parantaa köyhien lasten elinoloja Intiassa. Canelipuu toimii yhteistyössä Länsi-Bengalilaisen osavaltion Ateswartalan kylän kyläyhteisön kanssa mahdollistaakseen alueen lapsille perusopetuksen ja luodakseen koko kylälle paremman tulevaisuuden. Kylän koulun toimintaa rahoitetaan yksityisten lahjoitusten avulla ja lahjoitetuista varoista 100% menee Intiaan. Kiinnostuitko Canelipuun toiminnasta ?


Canelipuu kerää varoja osallistumalla Helsingin Pihlajamäen nuorisotalolla järjestettäviin käsityömyyjäisiin 1.12.2013.  Myyntiin kaivataan kaikenlaisia käsitöitä, lahjatavaroita ja leivonnaisia.
Ahkera Laura laittoi alulle haasteen. Päätin kantaa askarteluni kekoon. Tämän haasteen kautta sinulla (ja minulla) on mahdollisuus auttaa.


Meiltä myyjäisiin Canelipuun toiminnan hyväksi lähtee itse tehtyjä Lego-magneetteja. Askartelukaupoista saa ostaa supertehokkaita magneetteja kappaleittain (Ihan huima teho on muuten noissa pienissä magneeteissa! Koitin, niin ihan kevyesti nappaa kahdeksan A4- paperin läpi ja jaksaa kannatella ne jääkaapin ovessa.). Lisäksi tarvittiin supertehokasta liimaa (eli pikaliimaa) ja Legopalikoita. Pientä, helppoa, halpaa ja tarpeellista.Oletko mukana?

P.S Eivätkä elämäni suurimmat haasteet toki pyöri karkkien tai talvirukkasten valinnoissa.
Ilona
2 kommenttia:

Kiitos!