torstai 14. marraskuuta 2013

Vajoan

Tarkastelin blogini tilastoja. Tilastothan kertovat blogin kävijämääriä ja mitä kautta tänne päädytään. Suurin osa blogini kävijöistä tulee muiden blogien kautta, ovat kirjautuneita lukijoita tai löytävät tiensä tänne facebookin linkitysten perusteella.


Pieni osa kävijöistä ohjautuu blogiini myös googlen perusteella. Kun googlen hakukenttään kirjoittaa tietyt sanat, kuljettaa tuo Suuri outo etsijän tänne. Hakujen avainsanojen perusteella tänne on varmasti eksynyt henkilöitä, jotka ovat löytäneet osan etsimästään. Tahdotaan nähdä äitiyspakkauksen makuupusseja, pärekorista tehtyä kehtoa, vauvan riippumattoa ja Stuva-säilytysjärjestelmää.


Mutta.


Paljon sympatiaa. Suurensuuren halauksen tahtoisin antaa yhdelle. Hakukoneen kuljettamana hän saapui. Hänellä oli vain yksi kysymys. Vastausta tuo Suuri outo hänelle tuskin antaa. Eikä Keskeneräinenkään.


Miksi saan sääliviä katseita.


Tekee mieli vajota maan alle. Tai meren pohjaan. Häpeän turhamaisuuttani.

Ilona
6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä mielenkiintoisia. Mulla tosin on aika paljon tavanomaisempia hakuja, kun tuo sun symppishaku. Erikoisin ehkä on ollut "lumiukkosoppaa". Sekin selvisi sit googlettamalla ja herkulle kuullosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mulle tuli niin surku olo, kun näin sen..että joku oikeasti pohtii tuollaista ja yrittää saada hakukoneelta vastausta kysymykseensä :(

   Poista
  2. Joo se on kyllä ihan äärettömän surullista, että se joka tuollaista miettii joutuu hakemaan vastausta netistä, eikä voi keskustella jonkun kanssa huolestaan. Pistää joskus mielen matalalle tämä kummallinen ihmiskunta.

   Poista
 2. Moikka! Heitin sinulle haasteen blogissani: http://handmadebykati.blogspot.fi :)

  Samalla lukijaksi kirjauduin :) Löysin sinut tuota Sateenkaaria ja serpentiinä blogin kautta, ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati - tervetuloa!

   Käyn kurkkimassa haasteen :) Olen kyllä niin laiska vastaamaan niihin :(

   Poista
 3. Samalla surullinen mutta ihanan kaunis kirjoitus!

  VastaaPoista

Kiitos!