tiistai 28. tammikuuta 2014

Arvon lukijat (arvonta)





Kiitos teille. Vuorovaikutuksesta. Ilman teitä olisi aika tylsää.


Arvon lukijat, en kuitenkaan arvo lukijoita, vaan tämän vintage-löydön. Kamelin värisen nahkaisen veskan. Joka on muuten aika  ihq ja magee.



Jos jaksat pohtia hetken, otan mielelläni vastaan myös kehitysehdotuksia Keskeneräisen suhteen.
Mikä on mielekästä? Mikä toimii ja mikä ei? Mitä enemmän ja mitä vähemmän? Mihin suuntaan? Ehdotuksia? Toiveita? Ihan mitä vaan.



Arvonta suoritetaan 6.2.
Laitathan kommenttiin sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan sinut jos arpaonni osuu kohdallesi.





Ilona





57 kommenttia:

  1. Olen lukenut blogiasi vasta parisen viikkoa, mutta heti kiintynyt tapaasi kirjoittaa. Myös valokuvat hätkähdyttävät, ihania pieniä (keskeneräisiä) hetkiä. Toiveenani olisi kuulla siitä, miten olet päätynyt äidiksi vauvoille?

    (postiaiiralle at gmail piste com)

    VastaaPoista
  2. Blogisi käsittelee erilaisempia aiheita kuin muut, joita olen lukenut, siksi varmaankin olen jäänyt säännölliseksi lukijaksesi...

    leenvikki@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Pidän blogistasi. Raikkaita kuvia, erilaisia ajatuksia ja erittäin reipas postaus-tahti. Pidä tyylisi, sillä arjen kauneus, ilo ja tavallisuus on mukava nähdä myös tätäkin kautta! :-)

    julie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin pohtinut, onko postaustahti sopiva. Vai liian nopea. Toisinaan nimittäin liian nopeakin tempo voi ärsyttää.

      Poista
  4. Oi ihana löytö. Ihailen aina vaan sun esteettistä silmää. Vauvoista on aina kiva lukea. Tunnetaan myös muuten livenä. Tutustuttu ollaan töiden merkeissä vanhassa kivitalossa ja siihen taloon liittyy myös oleellisesti vauvat. ;)

    T. Onnenkeksin mamma

    Vii2@windowslive.com

    VastaaPoista
  5. Minä tykkään blogistasi kovin, hankala sanoa mitä muutoksia tahtoisin. Vauva-asiasta minäkin olen enemmän kiinnostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja.
      Vauva-asiat näyttävät kiinnostavan. Itse olen pyrkinyt, etten vauvoista ihan joka postauksessa höpötä, ettei käy ihmisiä ärsyttämään. Kun ei juurikaan tiedä, mitä kukakin jaksaa lukea. Toisaalta pääseehän täältä pois, jos ei kiinnosta :)

      Poista
  6. Tää on ihana, ei niin tavallinen blogi. Mukana arvonnassa :)

    Ps. Miten juoksu sujuu ? Ite juoksin elämäni ekan vitosen ja olo oli kuin Forrest Gumpilla konsanaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä, juoksu sujuu ihan hyvin. Nyt ollut hieman haasteita ehtiä juoksulenkeille, mutta kyllä se siitä.
      Vitonen menee mullakin. 4kk aikaa venyä kymppiin ;)

      Poista
  7. Mukana!

    Tämä sinun blogi on ihana, erilainen ja tunnerikas. Teksteissä on usein niin paljon tarinaa takana, että niitä jää miettimään... En osaa sanoa mitä voisi olla toisin, tykkään siitä näin!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jos näin koet, olen tavoittanut jotain mihin olen pyrkinyt.

      Poista
  8. Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa.

    Pidän siitä ettet kirjoita asioita ns. puhki. Paljastat tai ehkä enemmänkin esittelet yhden pienen ison hetken, tuokion, tunteen. Ihastuttavaa!

    Minäkin haluaisin kuulla tarinan siitä miten päädyit tähän työhösi. Niin ja ne munat, onko teillä kanoja? Ehkä olet niistä jo kertonut, pahoittelut, olen seurannut vasta vuoden alusta :) ja vanhat postaukset vielä kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.

      Ja pistän toiveen mieleen ja toteutan. Olen vasta alkanut laittaa teksteille "tunnisteita".. tuolta oikeasta sivupalkista löytyy siis noita aiheita, joita klikkaamalla pääset tiettyyn aiheeseen. Sieltä "töitä"-kohdasta löytyy osa tähän työhön liittyvistä postauksista jos ne kiinnostavat.

      Heh, munat liittyivät sellaiseen luomupiirin kimppatilaukseen. Vinkkaan siitä myöhemmin! Voi olisipa kanoja! Kyllä vielä joskus.

      Poista
    2. Ah ja hah, nyt vasta muistin että taisitte myös asua kerrostalossa! Pienenkin kanalan pito parvekkeella voisi olla aika haastavaa :D Täällä myös, tosin kerran vaan, hyödynnetty kimppatilausta, pitäisi taas tilata lisää. Kätevä systeemi!

      Poista
    3. Näinpä. Mutta pyritään siihen, että jossain vaiheessa olisi se oma pieni tölli, jonka pihalla voisivat kanat vapaasti kirmata. Ja kukko kiekua.

      Poista
  9. Minäkin löysin blogiisi vasta hetki sitten ja ihastuin valtavasti! Ihania sisustusjuttuja, arjen tilanteita ja kiinnostava työ.
    Herkkää, kaunista, pohtivaa, sopivasti "keskeneräistä". Ei siis kaipaa mitään muutosta :)

    Kävittekö muuten pride-valmennuksen, kun työsi aloitit? Työhösi liittyvät jutut kiinnostavat ja sykähdyttävät.
    Me olemme aviomieheni kanssa parhaillaan valmennuksessa, toiveena saada mahdollisesti vauva tai pieni lapsi pitkäaikaiseen sijoitukseen valmennuksen jälkeen. Biolapsia emme ole yrityksistä huolimatta saaneet ja kaipaus lapseen ja vanhemmuuteen on valtava, nuoresta iästä huolimatta tai liekö juuri siitä syystä ;)

    Tosi vähän netistä löytää juttuja näistä aiheista, ihmisten kokemana. Ihana, kun kirjoitat ja kiitos. -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei - kiva kun löysit!

      Kyllä kävimme Pride-valmennuksen ennen hommien aloittamista. Millaisena olet kokenut valmennuksen?
      Ikävä kuulla, että yrityksestä huolimatta omaa pientä ei ole kuulunut. Hienoa, että kaikesta huolimatta olette lähteneet valitsemallenne tielle ja toivotaan, että joku kotia etsivä pieni pääsee aikanaan hoivaanne.

      Poista
    2. Valmennusta takana vasta pari kertaa, mutta olen tykännyt! Meille sattui ihanat kouluttajat ja ilmapiiri on siellä rento ja lämmin. Paljon pohtimista ja kotitehtäviä..Intensiivistä, mielenkiintoista. Rankkaakin varmasti osittain mitä pidemmälle edetään. Silti tuntuu, että oikealla tiellä ollaan :) -M

      Poista
    3. Kuulosta hyvältä. Ihan varmasti olette oikealla tiellä!

      Poista
  10. Jatka näin. On hyvä!

    Mä tykkään sun tavasta kirjoittaa. Sä puet arkiset tilanteet hiemosti sanoiksi ja saat hymyilemään.

    VastaaPoista
  11. Elä ainakaan vaihda mitään, mä tykkään sun blogista tosi paljon sellaisena kuin se on. Upeita kuvia, tunnelmia sekä ajatuksia herättävää tekstiä. Sun ja poikasi väri-sarjalle toivon jatkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ullamaj!
      Hei mulla on muuten kuvia jo valmiina 11 väriä-teemaan.. mutta postaukset on jääneet tekemättä. Pitää tarttua toimeen joku päivä.

      Poista
  12. Tämä hyvä, ei erityistoiveita. Tykkäilen pikku hetkien sanallisesta taltioinnista, sellaisia sopivia siivuja. Ja pidän kuvistasi myös. Onko tosi, ettei ole järkkäri, kuvien laatukin on minusta tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, juu on tosi, ettei ole järkkäri :) En ole hankkinut, koska en koskaan jaksaisi kantaa sitä mukanani ja näin jäisi paljon taltioimatta.
      Olympus xz-1- kameralla mennään.

      Poista
  13. ihan uusi tuttavuus. täytyypä tutustella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että eksyit tänne Päivi. toivottavasti tulet toistekin.

      Poista
  14. Tuolla tulikin jo hyviä kommentteja. Olen samaa mieltä että että tässä blogissa kiehtoo juurikin se "keskeneräisyys". Usein luettuani tekstisi, haluaisin kuulla lisää, ja harmittaa kun kaikki jää kesken, mutta tavallaan, se tässä on juuri parasta. Täällä on jopa sellainen unenomainen fiilis :) Koen monen blogin kohdalla ajoittain jopa informaatioähkyä, mutta täällä kaikkea on sopivasti. Ja juuri näin on hyvä.

    Ja vauvoista, koko sijaisvanhemmuudesta, minäkin kieltämättä olen kiinnostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ada. Kauniisti analysoitu.
      Itse harvoin jaksan lukea monen "sivun" pituisia tekstejä blogeissa. Kirjoittaa jaksaisin kyllä. Mutta olen miettinyt, että lyhyempi parempi. Muutaman rivin jaksaa juuri ja juuri lukeakin :)

      Ja kiva, että olet kiinnostunut vauvoista, niitähän täällä piisaa. Tosin kuten jossain sivulauseessa aikaisemmin mainitsin, harkinnassa on laajentaa profiilia myös kouluikäisiin lapsiin, joiden perheistä on nyt kova tarve.

      Poista
  15. Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi, ja tyylistäsi muutenkin (sisustus ym. ja siis tämä laukku olisi niiiin sitä omaa tyyliäni) ja tykkään siitä ettei blogi yritä olla mitään vaan on juuri sinunnäköisesi, jatka siis samaan malliin! :)
    moona.laakso@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Moona kauniista sanoista.

      Laukku on ihan minunkin näköinen, mutta kaikkea ei voi omistaa :) Mulla on tuolla jossain muuten postaus mun laukuista..luottotyypeistä. Ja arvaa minkä värisiä ovat?

      Poista
    2. http://keskenon.blogspot.fi/2013/09/luottotyypit.html
      tässä

      Poista
    3. Haha, juuri tuohon samaan väriin ja tyyliin oon minäkin jämähtänyt!:)

      Poista
  16. Moi! Tykkään blogistasi koska osaat kivasti kirjoittaa pienistä iloista. Sinun vuoksesi olen myös sormi liipasimella varaamassa omalle perheelleni matkaa teidän suosikkikohteeseen..... Mukaan myös arvontaan sini.kemppainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi parga my love.
      paras aika matkustaa sinne on kyllä ehdottomasti toukokuun lopussa ja kesäkuun alkupuolella. ilma on sopiva +28-30, luonto kaunis ja vehreä ja joka paikkaan mahtuu. Paikalliset ovat kertoneet, että keskikesällä, kun eurooppalaiset viettävät lomiaan täyttyy parga ja joka paikka pursuaa ihmisiä.. ravintoloihin ja rannoille ei mahdu.
      Jos ihan vakavissasi harkitset, niin laita mulle sähköpostia, niin voin antaa vinkkejä, mitkä hotellit ovat hyvällä sijainnilla yms.

      Poista
    2. Periaatteessa valittuna on jo aika ja hotellikin (valittuna sijainnin, budjetin ja kävijöiden kehujen perusteella), vain lopullinen päätös puuttuu.... Ei olla ennen matkustettu lasten kanssa ja sekin vähän jännittää, passien hausta lähtien ;) Kiikarissa on toukokuun vika viikko, mies haluaisi mieluummin syksyllä ( toisaalta se olisikin kivempi), mutta jostain syystä tuli lähes pakkomielle päästä Pargaan ja sinne se alkukesä on varmasti parempi. Haluaisin niin päästä lomalle lämpimään, rauhalliseen, turvalliseen jne paikkaan, joka ei ole edes kovin pitkän matkan takana. Oi ahdistus kun ei osaa päättää! Tahtoo tahtoo......

      Poista
    3. No sä olet jo pitkällä. Enää klikkaus puuttuu.
      Mikä hotelli teillä on kiikarissa?
      Minkä ikäisiä lapsia teillä olikaan?
      Minä olin pojan kanssa ensimmäisen kerran kun hän oli 3-vuotias. Meillä oli vanhat brion istumarattaat mukana ja hyvin meni (kun varoitellaan paljon, ettei helpoin pikkulapsiperheille korkeuserojen vuoksi).. mutta tosiaan riippuu missä päin pargaa hotelli sijaitsee.. Kaupungin oikealla vai vasemmalla vuolella.

      Syksyllä sinne on kyllä välillä todella halpoja äkkilähtöjä (viime syksynä taisi olla ihan reilu 100eurolla/hlö).
      Mutta kuten sanottu, silloin paikka on aivan erilainen kuin keväällä.

      On kyllä ihanaa kun on jotain, mitä odottaa!
      meillä lähtö kesäkuun alussa (2viikkoa) ja ollaan Elena-hotellissa kaupungin laitamilla.

      Poista
  17. Löysin blogisi ihan vastikään, itseasiassa tänään! Lueskelin aikanikuluksi lähestulkoon koko blogin läpi. Näin uutena seurailijana en kyllä muuttaisi yhtikäs mitään. Blogi on juuri hyvä tällaisenaan, en muuttaisi mitään koska blogit muuttuvat ajan kanssa itsekseen - parempaan tai huonompaan.
    Mukaan arvontaan, analogtrashblogi@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa. Oletpas ollut ahkera lukija jos olet jaksannut kahlata läpi jo :)

      Ja kiitos. Näinhän se on, kyllä sitä muutosta tapahtuu vääjäämättä ja tiedostamattakin.

      Poista
  18. Monipuolisuus on parasta. Pohtaustahti on sopiva: Et ainakaan liian harvakseltaan postaa. :) Kuvat ovat hyviä ja sopivan kokoisia. Sisustusjuttuja kaipailisin ehkä enempi jos jotakin koitan toivoa. :)

    Ihana arvonta! Osallistun :) jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Jelena!
      Juu tässä yritän juurikin tasapainoilla sen kanssa, että enemmän elämää/mielipiteitä/lapsista vai sisustusjuttuja.. Tähän mennessä olen yrittänyt, että jokaiselle löytyisi jotain.

      Poista
  19. Olen käynyt blogiasia lukemassa viime aikoina usein. Tykkään kovasti blogin ulkonäöstä ja siitä että postauksia tulee mukavaan tahtiin. Aidon elämän tuntu. Ja kovasti kiinnostaa myös sinun työsi. Toki myös vauvat, mutta mukava lukea myös kaikesta muusta. Jatka vain samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia kauniista sanoista. Kiva kun käyt ja tykkäät.

      Poista
  20. Blogisi on just hyvä näin. Syvällistä ja sisältöä löytyy. Lempiblogejani.Kiitos! Ja tuo laukku! Jospa onnetar muistaa minua... :)
    Nimim. Aatsioni C.

    VastaaPoista
  21. Saaks olla tylsä ja sanoa että älä muuta mitään. Tää on just hyvä tämmösenään. Blogin pariin ajauduin aluperin ihanien kuvien vuoksi, mutta pian jutut veivät myös mukanaan.

    mimosa.mammikoura@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Oon seurannu sun blogia aika alusta saakka ja oon tykänny kovasti. Postaustahti on sopiva ja mun mielestä sillisalaatti toimii hyvin. :) Eipä tarvi muutella mitään.

    Minna H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ja kiva kuulla, että olet jaksanut roikkua matkassa :)

      Poista
  23. Blogisi on persoonallinen "nuorten äitien"-blogien joukossa. Piipahdan täällä satunaisesti, mutta aina pysähdyn ajatuksella lukemaan.
    PS Mulla on ollut melkein tuollainen olkalaukku. Siis nuorena, kauan sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Kiitos kohteliaisuudesta :)

      Näin se menee. Vintageksi muuttuu kun aika kuluu.

      Poista
  24. Mukaan nyt lopultakin! Kommentointi ei suju toisella selaimella eikä luurilla (seli, seli, mutta totta sentään!)

    Sun blogi on ihana! Herättää paljon tunteita ja ajattelun aihetta. Jotain ihan muuta - juuri sopivalla tavalla! Jatkathan näin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra. On mukavaa kuulla, että jotain herää lukijassa.. oli se sitten positiivista tai negatiivista.

      Poista
  25. Ihana, selkeä, kaunis blogi! Laittaa karsimaan omaa omaisuutta!:)

    ida.tamminen@suomi24.fi

    VastaaPoista

Kiitos!