maanantai 17. helmikuuta 2014

Pakopaikka

Tässä on paikkani. Työpöydäksikin sitä voisi kutsua, mutta en minä tämän pöydän ääressä töitä tee. Vaan pakoilen.


Bloggauspaikka-haaste on kiertänyt blogeissa jo hyvän aikaa. Alkuperää en löytänyt, mutta omani sain Lauralta, jonka oma paikka kyllä kieltämättä herättää hieman vihreyttä.


Meillä tietokonepöydän virkaa tekevä Lundia-hyllykkö on tällä hetkellä master bedroomissa. Lundian runko on vanhemmiltani ja hyllyt ostettu kierrätyskeskuksesta. Jakkara on kierrätyskeskuslöytö, vanha puutyöluokan penkki, jonka olen kunnostanut hiomalla ja lakkaamalla istuinosan sekä maalaamalla jalat.


Musta työvalo, musta vanerilaatikko sekä valkoiseksi maalattu lehtikotelo ovat Ikeasta.


Olette varmasti huomanneet, että puisista aakkospalikoista syntyy meillä vaikka mitä. Aakkoset ovat kirpputorilöytö ja niistä muodostettuja sanoja on ripoteltu ympäri kotia. Hanki jo elämä (eläma)- teksti syntyi erään blogiini anonyymina kommentoineen henkilön innoittamana. Blogger suodatti tosin arvon anonyymin kommentit suoraan roskapostiin ja näin ollen ette ole päässeet nauttimaan kyseisistä elämääni viiltävästi spekuloivista analyyseistä.


Mutta pitäisi varmaan hankkia. Se elämä siis.

P.S. Nappaa ihmeessä haaste.
Ilona
10 kommenttia:

 1. Oho arvon anonyymi :( Ihana pakopaikka sinulla :) Haasteen saatan myöhemmin napatakin. Mutta mun pitää ensin näyttää rättiä omassa pakopaikassani..

  VastaaPoista
 2. Teillä on ihanan kodikkaan näköistä, muissakin postauksissa olen ihaillut samaa. Minkähänmoinen se hankittu elämä oikein sitten on, kiinnostaisi kovin tietää! Mullekin yksi niitä sitten tilaukseen, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Niina!
   En oikein tiedä, millaisena elämäni olisi joillekin tyydyttävää, koti ei ainakaan saisi olla siisti :)

   Poista
 3. Sulla vaikuttaa olevan jo erittäinkin tyydyttävä elämä. Pidän sun kuvista, paljon.

  VastaaPoista
 4. Satuinpa selailemaan vanhempien luona käydessä Kotivinkkiä (olikse?). Bongasinpa sieltä tämmösen blogin ja onpa nyt ollut mukavaa ajanvietettä tähän yövuoroon, kun olen lueskellut näitä postauksia ja vähän kommenttejakin. Mukavia keskusteluja siellä. Sitä vaan, että tämä sun blogi on Hyvä!
  Ja täälläkin nousee hattu korkealle. Teette te niin arvokasta työtä.
  -ssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että bongasit ja toivottavasti viihdyit yövuorossa!
   Ja kiitos!

   Poista
 5. Ihanat kuvat taas. Mä tykkään sun tavasta kiinnittää huomio johonkin epätavalliseen, mutta kauniiseen. Kiva, kun lähdit haasteeseen mukaan :)

  Ihme anonyymejä :( Millainenhan se hankittu elämä on? Sellainen tavallinen? Samanmoinen, kun muilla? Vai erilainen? Ihan uusi? Jos saat tarkentavaa tietoa, niin infoa muakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!

   Blogin jotkin aiheet (esim. lastensuojelutyö) voi aiheuttaa ihmisissä negatiivisia tunteita. Varsinkin jos on itse kokenut jotain negatiivista lastensuojelun osalta..ja mm. tämä voi aiheuttaa ihmisissä tarvetta avautua ja vähän kritisoida mua. Eli periaatteessa kyllä ymmärrän. Mutta en silti voi hyväksyä netissä nimettömänä tapahtuvaa kiusaamista ja herjaamista.

   Poista

Kiitos!