lauantai 15. helmikuuta 2014

Parantaa kuin sika juoksuaan

Aina kun uusi vauva tulee taloon, on kaikki, no uutta. Yöllä herää pienimpäänkin tuhinaan eikä nukkumisesta meinaa tulla mitään.Öihin lähden seuraavanlaisella setillä:
- 3 valmiiksi annosteltua maitopulloa jääkaapissa
- 2 tuttia tyynyni vieressä (odottamassa valmiina, kun en keskellä yötä löydä vauvan suustaan pulpauttamaa tuttia mistään)
- korvatulpat (jotta saisin nukutuksi edes syöttöjen välit)
- pieni taskulamppu (jotta näkisin syöttää vauvan laittamatta valoja päälle kesken yötä)Kun aikaa kuluu hetki, opin vauvan tavoille. Kun valvottuja öitä on tarpeeksi, eivät vauvan tuhinat paljoa paina. Tosin väsymys sitäkin enemmän. Yöt menevät rutiinilla ja syötän vauvan vaikka unissani.Öihin lähden seuraavanlaisella setillä:
- 2 valmiiksi annosteltua maitopulloa jääkaapissa

P.S. Arvostan hyviä yöunia ehkä eniten.
Ilona
10 kommenttia:

 1. Hyvät yöunet <3 niitä osaa parhaiten arvostaa selainen joka on kokenut sen vastakkaisenkin. Kaikista ei ole yövalvojiksi. Kyllä se kohta helpottaa :) -Pilvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se sitten helpottaa, kun vauva jatkaa matkaa.
   Mitä nyt en varsinaisesti toivo kylläkään.

   Poista
 2. Siis väsymys. Helpottaa kohta. Pilvi

  VastaaPoista
 3. Niin arvostan minäkin. Tosin eri syystä. Mulle sanottiin, että sen väsymyksen pitäisi loppua parin vuoden kuluttua aivoinfarktista. No eipä ole loppunut. Mä en kestäisi yöheräilyjä. Seuraava päivä olisi kaamea. Arvostan ihan kamalasti sun tekemää työtä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh. Väsymys on kyllä ärsyttävää, toivottavasti siitä ei jää sinulle pysyvää vaivaa!

   Huonot yöt yhdistettynä raskaisiin päiviin ovat kyllä raskaita ;)

   Poista
  2. No sano muuta.

   Onneksi mun päivät on harvemmin raskaita. Samaa toivon sulle ♥

   Poista
 4. Samoin, syvä hatun nosto tuosta työstä mitä teet! Paljon voimia, hyviä unia ja energiaa antavia aamupaloja toivotan ma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parastahan tässä onkin, että aamupalat syödään nykyään seisten toisella jalalla sitteriä heiluttaen tai vaihtoehtoisesti joskus klo.10-11 aikaan :)

   Mutta siis kuten otsikko (ja tekstikin) kertoo, niin eteen päin on menty. Rutiinilla mennään :)

   Kiitos silti!

   Poista
 5. sulla on hyvä yösetti ja valmiustila :) mun kaveri kertoi hankkineensa vauvalleen vain pimeässä hohtavia tutteja helpottaakseen öistä tuttimetsästystä. itselläni on ainakin kolme vaaleanpunaista rusettituttia varalla ja käden ulottuvilla jos (ja kun) se suussa oleva plopsahtaa ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nykyään riittää, kun tutin laittaa illalla suuhun ja ottaa syötön ajaksi pois, ei pulpauttele enää. Viime yö meni yhdellä syötöllä. Oh my! Ihan ihmeellistä, kun välillä on hyviä hetkiä ;)

   Ai pimeässä hohtavia tutteja. En ole kuullutkaan. Näinköhän toimivat..

   Poista

Kiitos!