maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kuin unta


Pakkasi aamulla kassiin pyyhkeen ja aurinkolasit. Ja käynnisi auton. Radiossa soi Beatles kun hän ajoi yksin ja kovaa. Kohti vapaata.


Saapui metsän keskellä olevalle mökille. Mieli oli rauhallinen. Hän saunoi hyvässä seurassa neljä tuntia. Saunaan, uimaan, saunaan uimaan. Kierre. Söi rauhassa. Istui tyynen järven vieressä laiturilla auringon paistaessa lämpimästi. Kuumasti.


Ei olisi illalla malttanut lähteä kotiin. Kohta istui kuitenkin jo omalla kotisohvalla. Mies vieressä ja lapset nukkumassa. Täynnä voimaa. Ja muistoja. Tällä hän pärjäisi taas kauan.
Ilona

11 kommenttia:

 1. Täydellistä ♥

  Tänään oli Tyynelässä niin kuuma, etenkin haravoidessa, että mielessä kävi ajatuksia uimisesta. Edes kastautumisesta. Ensimmäinen kerta, kun kaipasin siihen vettä viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäpä juuri, täydellistä. Täytyy alkaa enemmän ottamaan itselle näitä hetkiä. Tekee hyvää.

   Aivan..vesi puuttuu. Kuinka kaukana on lähin vesi?

   Poista
  2. Joo… se on vanha maatalo, eli ihan peltojen keskellä. Lähimmälle järvelle on useampi kilometri. Mä en oikeasti tykkää uimisesta, etenkään luonnonvesissä. Mut kuumalla kesällä kastautuminen ois kivaa.

   Poista
  3. Eikun kaivamaan allasta pihaan :) tiedätkö kun joskus vanhoissa taloissa on sellaisia mahtavia betoniuima-altaita upotettuna maahan. Sellanen olis aika pähee (jos ei oteta huomioon sitä vedenkulutusta ja puhtaanapitoa ja ja ja..)

   Poista
  4. Joo Jannehan hulluna insinöörinä jo sellaista suunnitteli. Olin erimieltä :D
   Nyt pihasuunnitelmassa ois siinä kohtaa kai kasvimaa ja vieressä kesäkeittiö.
   En pysy enää perässä ;)

   Poista
 2. Tuttu tunne. Ei sitä pitkään tarvitse olla hiljaisuudessa, kun taas on tunne, että on täynnä voimaa. Mutta sitä en ymmärrä, miten joku tarkenee jo uida? Nimimerkillä: heinäkuun helteillä vasta veteen tohtiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kyllä tuli myös vähän tunne, että olisin muutaman päivän voinut vielä olla ;)

   Aloitin avantouintiharrastuksen viime syksynä..nyt vedet ovat jo lämpimiä :)

   Poista

Kiitos!