tiistai 1. huhtikuuta 2014

Hälsningar!

Siinä kävi seuraavanlaisesti. Kiersimme miehen ja (tyytyväisen!) vauvan kanssa Ikean. Pysähdyimme tyynyosastolle. Tässä olisi meille sopiva koristetyynynpäällinen (4,90 €). Ei me kyllä oikeastaan tarvittaisi. Jos nyt kuitenkin heittäydyttäisiin ihan hurjiksi ja ostettaisiin. Toisi kevättä olohuoneeseen. Jos nyt vielä sisustyyny siihen (2,90 €). Selvä.


Pysähdyimme lamppuosastolle. Tarvitaan lisää paristoja (1,90 €). Eikun ostoskärryihin.


Pysähdyimme viherkasviosastolle. Omistaapa sitruunapuu! (17,90 €). No se nyt on sanomattakin selvää, että puu jäi kauppaan.


Itsepalveluvaraston kohdalla alan hidastamaan. Tarvitaanko me nyt oikeasti tätä tyynyä?! Ei me kyllä tarvita. En mä pysty ostamaan, kun meillä on jo tyynyjä.


Ja. Kassalla loppusumma 1,90€.


Ilona

20 kommenttia:

 1. Hehe, mulle käy aina samalla tavalla. Ikean henkilökunta varmaan inhoaa mua, kun mä aina tyhjennän korin sinne ennen kassaa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä en pysty olla viemättä ottamiani tavaroita takaisin paikoilleen. Siis ostopäätöstä peruessani. Ajattelen niitä raukkoja, jotka ovat siellä töissä. No eivätpä ne työt toisaalta tekemällä lopu ;)

   Poista
  2. juu, itse mietin samaa. Ja aina lupaan olla ottamatta niitä kamoja seur. kerralla. Meidän Ikeassa on vain semmonen typerä järjestely että sieltä kassoilta ei oikein enää pääse kiertämään, eli sinnekun menet niin only way is out :D

   Poista
 2. Usein ennen kassoja mietin samoja juttuja, tai mies pistää miettimään. Kierroksella tarttuu mukaan kaikenmoista, joista suurinosa jää ennen kassoja poissa. Hyvä niin, oltais aika vararikossa jos aina kaikki ostettaisiin… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenkin mieti edes rahaa.. vaan sitä turhaa tavaramäärää ja maapallon hukkumista moskaan.

   Poista
 3. Heh! :D illan piristys tämä postaus!

  appple

  VastaaPoista
 4. Pistitte ranttaliksi. :)

  t. Ok:n äiti

  p.s lähteekö sun mies vapaaehtoisesti Ikeaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl joo ihan elämä risaseks!
   On muuten lähtenyt nyt kaksi kertaa lähiaikoina.. Kai ne on ne hot dogit, jotka houkuttelee. No ei, meillä on ollut vähän tekemisen puutetta kun mies on pitkällä sairaslomalla, poika huitelee nykyään illat kaverin kanssa metsissä leikkien ja vauva on superhelppo tapaus ;)

   Poista
 5. Eikös tulekin aika hyvä fiilis noista "säästetyistä" euroista. Mun taktiikkani on nykyään kaupoissa ja kirppareilla, että jos tavaran status on "ehkä", jätän sen hyllyyn. Teen kierroksen loppuun ja sitten jos on hinku vielä palata takaisin tavaraa hakemaan, tiedän tosissani haluavani/tarvitsevani. Yleensä oma laiskuuteni voittaa, enkä palaa takaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muilla tulee hyvä fiilis, kun ei hukuta romuun :)
   Toi on muuten hyvä vinkki kirppiskäyntejä varten ! Tosin olen nykyään niin kriittinen, ettei sieltä muutenkaan melkein mitään mukaan lähde. Eilen kirppiksellä oli hieno läpinäkyvä ruskea Palaset-kirjetuki eurolla. Pidin jo kädessä, mutta njäää..en ostanut.

   Poista
 6. Mahtavaa, tulin kauhean iloiseksi tästä! Me ei olla käyty Ikeassa koko vuonna ja _melkein_ mietin, että voisi pitää Ikea- ja muiden sisutuskauppojen lakon. Mutta saa nyt nähdä, alku on ollut hyvä.

  Liikutuin tuosta erityinen vauva -postauksesta. Niin ihania kuvia, kuten täällä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihailtavaa! Hyvä lakko olisi. Kohta ei muutenkaan ole enää muuta kuin näitä jättitavarataloja, kun myyvät kaiken niin halvalla, etteivät pienet pysy kilpailussa mukana :(

   Kiitos kauniista sanoista Katja!

   Poista
 7. Hoho, oot paras ikean kävijä! Itsekin kerran kävin sinikeltaisessa ostamatta mitään :o
  Pilvi
  Ps. Kun jättää ostamatta ikeassa vitosen tyynynpäälisen, voi marimekolta ostaa viidellä kympillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kyllä näin voi tehdä. Puolustaudun sillä Marimekon lahjakortilla. En mä muuten :D

   Poista
 8. Ihailtavaa itsehillintää! Tosin itsekin kykenen nykyään moiseen, kun alan ajattelemaan tuotteiden alkuperää ja eettisyyttä. Vaikka tiukkaa tekee..

  VastaaPoista
 9. Hahaa:D. Aika tuttu tunne, että vähän ennen kassoja alkaa miettimään, että tarvitaanko me oikeasti tätä?

  VastaaPoista

Kiitos!