keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tyhjä taulu

Tänään aloitin projektin. Puoli tuntia ja huone näytti tältä. Mies totesi minun pitävän aika pelkistetystä sisustuksesta. Oli oikeassa.


Mikä sen inspiroivampaa kuin tyhjä huone mahdollisuuksia täynnä? Vastaus: ei mikään.
Tästä tulee pojan huone. Taas. Tänne en vie mitään turhaa.


Illalla teen lattialle maalipesun. Huomenna vaihtuu väri. Oh my, oon niin intsinä!

P.S. Minun piti tehdä tämä projekti silloin kun ei olisi vauvaa talossa. Suunnittelematon vauva kuitenkin putkahti meille silloin, kun luulin tauon koittavan. Sitten mies päätti puukottaa itseään (no okei, se oli vahinko) ja sai kuuden viikon sairasloman. Meillä on tylsää. Mulla on tylsää. Siksi nyt.

Ilona

10 kommenttia:

 1. Uuuu. Sä oot ihanan tehokas :) Mä en oo täällä lähes samassa tilanteessa saanut mitään tehtyä. En ees sinne Ystiksille päässyt. Tilasin verkkokaupasta kotiinkuljetuksella :D

  Jännityksellä odotan tota lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mitään. Kaikki tekevät omaan tahtiinsa. Ja ystävämyynnit netissä, aika kätevä vaihtoehto sille älyryysikselle. Mutta tulipahan käytyä :)

   Poista
 2. Tylsyys, mikä ihana tekosyy! Huone näyttää kyllä minimalistisen hyvältä jo nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisi se passannut noinkin. Hemmetin tavarat ja huonekalut, mihin niitä tarvitaan! Kaikuu muuten aika hyvin.

   Poista
 3. Vautsi! Tsemppiä urakkaan. Taitaa olla niin kivaa tekemistä tiedossa, että tuskin paljon tsemppejä kaipailet :) Lopputulosta odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole urakka eikä mikään. Ainakaan yhden huoneen tekeminen.. mutta sitten kun pitäisi muutkin saada tehtyä. Ja kun mun mentaliteetti on tää mulle-kaikki-tänne-heti, niin vähän tekee tuskaa ajatella.

   Poista
 4. Oi. Tyhjän huoneen ihanuus. Niin ymmärrän tuon. Melkein tekisi mieli tehdä sama. Tosin en tiedä minkä huoneen tyhjentäisin ja minne ne tavarat tunkisin :D Jännityksellä jään minäkin odottamaan mitä siellä tapahtuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä soljahti huoneen tavarat oikein hyvin muualle asuntoon. En mä muuten olisi kestänytkään.. minkään remontin keskellä asumista siis. Keskeneräisyys on haastavaa. Vaikka elämä sitä aina onkin, keskeneräinen.

   Poista
 5. Minäpä löysin täältä kivan blogin :)
  Terkuin, uusi lukija!

  VastaaPoista

Kiitos!