torstai 10. huhtikuuta 2014

Plus miinus nolla

Tässä on meidän olohuone. Kirosana. En kestä tätä kaaosta. Kirosana. Kolme kaappia ja sänky keskellä olohuonetta! Kirosana. Aloitin aamun kymmenen kilometrin juoksulenkillä. Miinus yksi kirosana. Pohjamaalasin aamulla kolmannen makuuhuoneen. Miinus yksi kirosana. Vauva on mahtavin. Miinus yksi kirosana.


Tilanne tasan.

Ilona

8 kommenttia:

 1. hihi. mä näen sut mielessäni juoksemassa ja päästelemässä ärräpäitä. Mutta vau. Kohta teillä jo valmista, vitjat ku olet tehokas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsipuoli mies lenkkeili mun seurassa työntäen sillä yhdellä terveellä kädellään vauvanvaunuja (ja ei oo muuten mitkään juoksurattaat) ja samalla vetäen koiraa perässä :D Mä olin ihan kuoleman kielissä sen 10km jälkeen. Mies taas totesi lenkin jälkeen, että nyt tuntuu hyvältä, pitää munkin varmaan alkaa vetämään tällaisia kevyempiä lenkkejä. Jes. Kiitos. Just ton mä halusin kuulla!

   Poista
 2. Hihihiii :) Hyvin sä vedät. Taistelet itseaiheutettua kiirettä vastaan :)
  Mä en oo taas saanut itseäni sinne lenkille. Joka päivä vain kävelylenkkejä.
  Miten onkin niin vaikeeta taas. Anna energiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on täällä kuule niin leppoisaa ja helppoa, kun vauva on niin megaleppoisa, että aikaa vain Pakko keksiä projekteja, ettei sulaudu sohvan kanssa yhdeksi.

   Poista
 3. Meillä on ollut silityslauta viikon olkkarissa. En vain ole saanut sitä takaisin siivouskaappiin. Kohta en enää edes rekisteröi, että sen paikka ei ole tuossa. ;)

  t. Ok:n mama

  VastaaPoista

Kiitos!