keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Täytetty

Se oli mukavaa niin kauan kuin sitä kesti. Tyhjä huone nimittäin. Oli sitä mukavaa täyttääkin. Rauhassa. Ajatuksella. Jätin tilaa hengittämiselle. Tyhjiä hyllyjä. Kun poika pääsi uuteen huoneeseensa, olivat legorakennelmat täyttäneet paikan alta aikayksikön.


Lattiassa näkyy kivasti kaikki roska ja pöly. Kivasti not!

P.S. Meillä on liikaa huonekaluja. Mitä mä teen??

Ilona

21 kommenttia:

 1. Kaunista. Niikuin aina. Hoho pölyn paljastavalle lattialle! Turhat tavarat meille! Niin ja toi järjestely- ja sisustuspalvelu myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhat tavarat:
   - Punttipenkki
   - Vihreä porrasjakkara
   - Keltainen pyöreä jakkara
   - Puinen pyöreä jakkara
   - Pari puista pinnatuolia
   - Vanha koulun puinen tuoli
   - Ehkä harmaa porrasjakkara
   - 60x120cm puinen pöytälevy
   - Lundia-hyllykkö
   - Stuva kaappi
   - Musta arkku
   ..jatkanko?

   Mä oon jo päättänyt, että mä tuun teille tän projektin jälkeen. Piste.

   Poista
 2. Sun pitää pitää blogikirppis - täällä yksi kiinnostunut!

  Ihana huone, tykkään kaikesta. Valkoinen lattia on kaunis, mutta käytännön syistä ihan hanurista. Makkarin valkoiseksi maalattu parkettilattia pitäisi imuroida päivittäin.. Plääh. Ei huvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on toi tasanen maalipinta, kun näkyy jokanen hius ja pölyhiukkanen.

   No pitäis pitää kirppis täällä. Mutta kun mä en oikeesti pysty luopumaan noista turhista tavaroista :(
   Vanhoista, niinkun oikeesti vanhoista huonekaluista on vaikea luopua. Sellaisia kun ei enää saa takaisin.

   Poista
 3. Aaaa. Tykkään tykkään! Sellaista se on. Päästät muksut hetkeksi leikkimään niin järjestys mennyttä. Mä olen oppinut pikkuhiljaa ymmärtämään ja jopa arvostamaan semmoista lapsellista huolettomuutta. Ja annan olla ;) Joo. blogikirppistä vaan talon tyhjentämiseksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kyllä lapset saavat leikkiä. Juuri eilen tuli oikein paha mieli, kun iso poikaporukka leikki tuossa naapuritaloyhtiön karusellissa.. sitten tulivat sanomaan, että täällä ei saa leikkiä. Kun kukaan pojista ei asu kyseisessä taloyhtiössä. Lapset eivät saa leikkiä! Minä olin juuri niin iloisesti katsonut, että ihanaa kun isotkin pojat kerrankin leikkivät.

   Poista
  2. Mitä?? Tosi kurjaa. Täällä Islannissa mukulat leikkii naapurienkin pihoilla, ja hyppii trampoliineissa vaikka on tosiaan omakotitalojen pihoilla. Ei olla niin turhan tiukkoja. Mietin monesti, että semmoinen sopiva islantilainen rentous ja suomalainen jämptiys olisi ihan mahtava yhdistelmä. Asiat toimisi, muttei turhista nipoteta :D

   Poista
  3. Kuulostaa aivan ihanalta. Juuri noin sen pitäisikin mennä!
   Älyttömintä on, ettei kyseisessä taloyhtiössä asu edes yhtään lasta. Hohhoijaa sanon minä.

   Poista
  4. Just yhessä blogissa oli keskustelua tosta. Kuulemma lain mukaan saa leikkiä! Siis taloyhtiöiden pihoissa. Eli sinne vaan pojat takas..

   Poista
  5. Ai oli. No siis mä oon jossain kanssa lukenut, että lain mukaan sitä ei voi kieltää. Toisaalta ymmärrän, että pihat ovat taloyhtiöiden omaa aluetta. Taloyhtiöt pitävät pihat kunnossa ja sen sellaista.
   Mutta ymmärrän myös lapsia. Lapset eivät varmasti hahmota maailmaa samalla tavalla kuin aikuiset. Ja lapset tarvitsevat vapautta. Vapautta leikkiä ja touhuta.

   Poista
 4. Ja hyvin on huone täytetty. Tuota lattian maalausta olen tosissani täällä nyt ajanut eteenpäin, ja varovaista kannatusta saatu! Mun pitäisi kyllä myös tehdä huonekaluista luopumista, siitähän sitä paljon kaivattua tilaa saa. Paljon on sellaista ihan kivaa tavaraa, mutta ei käytännöllistä tai välttämätöntä. Tiukkaa linjaa pitäis vaan ottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. Kyllä se kannattaa ajaa läpi. Keinolla millä hyvänsä. Meillä mies oli aluksi sitä mieltä, ettei järkeä lähteä moiseen projektiin kun on epävarmaa onnistuuko. Nyt on erittäin tyytyväinen, että aloitettiin. Siis minä aloitin :)

   Poista
 5. Milloin tulet meille?? Tosin pitää ensin siivota viikko, että kehtaan päästää sut meille. ;) Oikeasti keittiön seinien väri on hakusessa, kun vaihdettiin kaappien ovet. Tällä hetkellä vanha väri riitelee uusien ovien kanssa.

  T. Ok:n äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä väriset kaappien ovet teille tuli? Eikö olekin mukavaa saada vähän vaihtelua ja uutta kotiin.
   Joo voit aloittaa nyt siivoamisen, niin tulen jatkamaan ensi viikolla :)

   Poista
  2. Älä vielä ensi viikolla tule. Nyt ei jouda siivoamaan, meillä sairastetaan. Tule sitten pääsiäisen jälkeen. :)
   Otettiin valkoiset ovet. Meidän on pitänyt vaihtaa nuo ovet kahdeksan vuoden ajan. Entinen asukas oli laittanut aivan karseat ovet (vihreät). Tai no joku tykkää, mutta me ei. Kahdeksan vuotta se vei ja nyt silmä lepää. :)

   Poista
  3. Ai niin millainen keltainen jakkara sulla on?

   Poista
  4. No ihana vanha pyöreä jakkara. Mutta en mä siitä oikeesti luovu ;)

   Poista
  5. Ja sit olis muuten puinen perinteinen oranssinkeltainen syöttötuoli. En tiedä sopiiko meidän väreihin ;) Eikä meidän vauvat koskaan ehdi kasvaa niin isoiksi :)

   Poista
 6. Hihhii! Meilläki on vaaleanharmaat lattiat ja jestas että näkyy kaikki roska siinä :D Mutta ei sen väliä, nätti on siitä huolimatta! Huoneesta tuli oikein kaunis ja avara, aivan ihana <3 Ylimääräiset tavarat ja huonekalut saa täällä aina niskakarvat pystyyn ja niitä tuleekin karsittua aika ajoin - siis vietyä varastoon. Pitäis laittaa se kirppis. Oikeesti. Ei ne siellä varastossa hyödytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä lattian suhteen menee ulkonäkö käytännöllisyyden ohi. Kenkien kohdalla ei ;)
   Meillä on kuulemma verkkokellarissa vielä parille tuolille tilaa -> sinne siis.

   Poista
 7. Ihana lopputulos!

  Mä en ala :) nyt muhun iski kauhee vimma tyhjätä yksi huone ja aloittaa koko homma alusta:) tämmöstä tä on kun lukee muiden blogia ;) hih.

  VastaaPoista

Kiitos!