torstai 12. joulukuuta 2013

Häissä? Not!

Minä -Arvaa. Kävin tänään kirpputorilla. Ensin näin vaaleaa pitsiä. Sitten huomasin sen olevan hääpuku. Kaunis ja täydellinen! Ja sattui olemaan juuri minun kokoanikin. Maksoi vain 120 euroa!

Mies - Ostitko?

Minä -En.

Mies -No mitä sellaisella olisi tehnytkään.
Takana lienee jotain 10 yhteistä vuotta. Ei ole ihan varma. Ei ne laske. Hääkutsua on saattanut joku joskus odotella. No eipä ole kuulunut. Kun ei se osaa tanssia. Toi kuvassa oikeanpuoleinen. Se kasvatti sen pituiset hiukset, että ne sais sillain kivasti ponnarille. Se taas oli ton vasemmanpuoleisen idea. Ne lukee toisiaan aika hyvin. Yhteen kasvaneet. Ei se elo aina niin auvoista ole. Mutta ei ne ole luovuttaneet.


Vasemmanpuoleinen valittaa aina kun oikeanpuoleinen ei jaksa kokata.
P.S. Oikeanpuoleiselle mahtuu vasemmanpuoleisen kengät. 
Ilona
16 kommenttia:

 1. Ihanuudet ^^ Mitä sitä suotta avioitumaan jos homma toimii ilman papereitakin. Sama juttu täällä, seitsemäs vuosi menossa ilman virallisia tahoja ja hyvin pyyhkii, välillä on pahoja päiviä,mutta niitä nyt on kaikilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :)
   Kyllä mä toisinaan mietin kuinka kiva häitä olisi järjestää. Hyvät bileet olisivat aina hyvät bileet ;)
   Mutta eipä sitä juhlien takia naimisiin kai mennä. Eikun ehkä jotkut menevätkin?

   Poista
 2. Tuttua. 10 vuotta yhdessä ja häitä tanssittiin toissa kesänä. Varsinaisena syynä oli viisumin saaminen miehelle Amerikan reissua varten. Olivathan ne hauskat bileet, mutta ilmankin olisimme pärjänneet.

  VastaaPoista
 3. Ihanat te ♥

  Hyvä toi kysymys: Ostitko?
  Sulla ois ollut hyvä tilaisuus yllättää ;)

  Hyvin sitä pärjää ilman sitä paperiakin. Pääasia on se, että joka päivä tahtoo. Tahtoo vaikka ärsyttäisi välillä. Meillä syy naimisiin menoon (kaksi vuotta sitten) oli kai eniten se, että tuntuu enemmän perheeltä näin, kun ei ole lapsia. Jotenkin parempi olla.

  T: myös toisen pitkä hiuksiseksi houkutellut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä vähän myös ihmettelin tota kysymystä - "Ostitko?"

   Aivan..ihan varmasti tuntuu, että on virallisemmin perhe.

   Heh ai miehet on kohtalontovereita :D

   Poista
 4. Ihanat kuva taas! Meillä tullee miehen kanssa 2-vuotis hääpäivä ens kesänä. Ja meillä olikin just hyvät häät. Maistraatissa 3 minsan käynti ja siinä se :D Hääyökin vietettiin niin hurjassa cityssä ku Forssa (koska olin aina halunnut Forssaan). Ne oli meille just parhaat häät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut!

   Teidän häät kuulostaa aivan omanlaisilta. Se onkin tärkeää, ettei lähde siihen hössötykseen mukaan jos ei ole tarvetta. Hääyö Forssassa - kuulostaa eksoottiselta :D

   Poista
 5. Te ootte söpöjä!
  Ja vähänkö mä oon iloinen että muidenkin perheessä voidaan kollektiivisesti jakaa kenkiä, huh (t. siro neljäkakkonen). Meillä tää on alkanut mennä jo niin pitkälle että jaetaan verkkaritkin, mikä on vähän liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa - kohtalontovereita!
   Kunhan nyt ei kalsareita ala jakamaan, niin eiköhän se pysy ihna normaalien rajoissa.
   Eiku ööh...On tää tainnut kerran koittaa käyttää miehen hienoja Marimekon tasaraitaisia pitkiä kalsareita. Otti pois, kun ne oli vähän hassut tosta edestä :D

   Poista
 6. Ihana juttu. Ihanat te :) Me päädyttiin vihdoin naimisiin seitsemän vuoden ja kahden lapsen jälkeen viime kesänä. Tämäkin ihan vain laillisista syistä, kun kahden kulttuurin välissä ollaan, ja jotta lasten asema on turvattu näin. Oli hyvät bileet. Mutta ei me siitä miksikään muututtu. Mulla lähinnä on ollut kriisiä tuon rouva nimityksen kanssa, ei oikein istu tähän tytsyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aivan ihanaa, että kerrotte omia tarinoitanne!
   Joo rouva on kyllä aika paha ;)

   Poista
 7. Ihana, ihana, ihanat <3

  Me päädyttiin naimisiin viitisen vuotta sitten kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen. Oltiin stadissa viettämässä kesäpäivää, kun kuljettiin nuorten suunnittelijoiden koruliikkeen ohi, ja siellä oli damastinteräksisiä sormuksia. Samuraimiekan materiaali innosti miestä sen verran, että totesi mielellään sellaista sormusta kantavansa. Kolme viikkoa (sormusten valmistumisaika) siitä, mentiin sitten naimisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tarina!
   Millaiset häät teillä oli?

   Poista
  2. Turussa pikkukirkossa. Miehen veli on pappi, niin järjestyi nopeasti. Vieraina papin vaimo ja kolme meidän ystävää, jotka on nyt myös esikoisen kummeja. Kuvat otettiin Turun linnan pihalla upeassa säässä ja syötiin koko menu hyvässä ravintolassa. Sopi meille :)

   Poista
  3. Teillä kävi tuuri, kun pappi löytyi suvusta. Ihanalta kuulostavat teidän häät. Tunnelmaa ei varmasti puuttunut!

   Poista

Kiitos!