perjantai 13. joulukuuta 2013

Teen jos jaksan

Yksi lahja uupuu vielä. Se odottaa postissa. Löysin huuto.netistä nostalgisen laivanupotuspelin pojalle. Uskon, että siitä tulee hitti. On nippeliä ja nappulaa ja ihan oikean näköisiä laivoja. Ei tarvitse piirtää enää ruutupaperille. Siinä menee aina jollain hermo, kun tulee sekaannuksia laivojen paikasta.


Jos jaksan, teen karjalanpiirakoita ja saaristolaisleipää.


Kotijuustoa ehdottomasti. Kotijuusto joulupöydässä on mummolta opittu tapa. Täytyykin jakaa resepti teille.


Joulukuusi. Mies ei tajua, miksi täytyy ostaa puu ja tuoda se sisälle. Me pojan kanssa tahdotaan.


Rosollia tehdään jouluaatonaattona tai jouluaattona talkoovoimin. Ainakin 7 litraa. Rosolli on parasta.Ja joulu tulla saa. Siihen ei liity stressiä, kaupoissa pyörimistä, eikä pakkoa. Meidän jouluun.


Odotuskannalla toki ollaan. Millä porukalla joulua vietämme, montako meitä on? Sitähän ei koskaan tiedä, jos tähän tupsahtaisi jouluvauva. Olisikin erittäin tervetullut.P.S. Lumi olisi myös plussaa!
Ilona

4 kommenttia:

 1. Hyvät suunnitelmat ja makee lahjalöytö Huuto.netistä :)

  Rosolli on parasta! Sen kanssa pitää olla sitä vaaleanpunaista kermakastiketta. Paljon!

  VastaaPoista
 2. Voi ei mitä muistoja sä herätät!!! Laivanupotus, siihen olin joskus ihan koukussa. Me pelattiin sitä tosin ihan vaan ruutupaperilla. Pitääkin kysyä mieheltä josko on sitä pelannut ja voitais ottaa erä =D

  (En oo tällä viikolla blogeihin ehtinyt, joten kahlaan täällä nyt jälkijunassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pohdin, että olenko liian nostalgianälkäinen.. mutta toisaalta jos jokin asia inspiroi vielä 20 vuoden jälkeenkin, niin ehkä se kertoo siitä, että se on oikeasti toimiva juttu. Niinkuin tuo laivanupotus :)

   Poista

Kiitos!