perjantai 13. joulukuuta 2013

Reuse me

Se oli iso Lidlin paperikassi ja siinä luki Reuse me. Selvä se. Saksin paperikassista kahvat pois, käänsin sen nurinpäin ja taittelin reunoja hieman sisään päin. Saa olla rypyssä ja rosoinen.

Sisällään paketointitarvikkeita ja joululahjat - kaikki neljä. Tänä vuonna perinteisen ruskean käärepaperin kaveriksi ostin Marimekon Pirput parput-paperia.


Keltainen vanha jakkara on second hand-löytö. Raahasin jakkaran kotiin neljä vuotta sitten, nähtyäni sen koulumatkan varrella Helnigin Kalliossa vanhojen tavaroiden liikkeen näyteikkunassa.
Ilona

11 kommenttia:

 1. Hei, sullahan on kiva blogi :) Ihan vahingossa eksyin ja pitää kyllä tulla uudemman kerran oikein ajan kanssa!

  VastaaPoista
 2. Pitänee mennä Lidliin pussiostoksille =)

  VastaaPoista
 3. Näpsäkkä jakkara! Pirkaltakin löytyy vastaavia paperisia (biojäte)pussukoita, hieman pienempiä ja ilman kahvoja. Käteviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on kyseisiä biojätepusseja, niistä saa kyllä kauniita kukkaruukun päällisiä tai mitä vaan säilytyspusseja kun kääntää nurinperin.

   Poista
 4. Mahtava idea, pitänee myös mennä ostoksille Lidliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa napata samalla reissulla mukaan Lidlin mainioita Juureslastuja (siis juuressipsejä) Nam.

   Poista
 5. Meillä o tommone samanlainen kassi kaapissa odottamassa kehystämistä. Tää sun ideas o kyl loistava! Täytyyki mennä käymää Lidlissä...

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea! Sä todella teit niinku käskettiin ja hiano tuli :)

  Täytyy vissiin mennä vartavasten hankkimaan tuommonen, kun aina raahaan ekokassia ja noita ei sitten tule hankittua niin usein.

  VastaaPoista

Kiitos!