keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Väistämätön

Kyllä se on väistämätöntä. Joulu tulee. Se on hyväksytty tässä kodissa, eikä vastaan enää taistella. En omista kovinkaan montaa joulukoristetta. Ja uusia en kyllä osta. Tällä kertaa koristeen virkaa pääsivät keittiön ikkunalle tekemään renkaaseen ripustetut piparimuotit. Hyasintit ovat tietysti ehdottomia.

Ilona
7 kommenttia:

 1. Ei joulunodotusta ilman hyasintteja. En ole vielä saanut kaivetuksi yhtäkään jouluista asiaa esille, saa nähdä onko meillä tänä vuonna koristeeton joulu, no kuusi tulee kuitenkin (ja huono omatunto turhasta puunkaadosta), ehkäpä se saa riittää :) Yhtäkään lahjaa en ole ostanut, en leiponut kakkua tekeytymään, en aloittanut korttiaskarteluja. Söin sentään yhden rasiallisen paradise-suklaita :) Kai se silti tulee, vaikkei siltä tunnu. Joulu.
  -pilvi

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo piparimuottien ripustus. Itsekin tykkään melko pelkistetystä joulusta, eikä meillä nähdä valtavaa tonttujen, joululiinojen ja valojen esiinmarssia. Hyasintti pitäis ostaa, sen tuoksu tekee takuuvarmasti joulun ..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee ensimmäiset hyasintit kohta jo ohi. Juu niitä paljon vaan, niin joulu saa tulla!
   Tää osti itseasiassa tänään kirpputorilta Marimekon kaitaliinan. Ei se varsin jouluinen ole, mutta kyllä pöytäliina aina juhlavuutta tekee.

   Poista
  2. No kyllä nyt yksi joululiina pitää :)

   Poista
 3. Omistan 32 ikävuoteeni varmasti jo enemmän joulukoristeita kuin moni. Enkä ole ostanut kuin led-valoja ja kuusen pallukoita itse. Päiväkodin pedagogia muistetaan aina joulun alla kaikenlaisilla hilavitkuttimilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. No päiväkodintätinä saa varmasti yllin kyllin kaikenlaista (turhaa ;)
   Minä otin ehkä vähän kyseenalaisen linjan silloin, kun poika oli vielä päiväkodissa -
   jouluna hoitotädeille kiitoksena punaviiniä, kevätjuhlissa kuohuviiniä ;)

   Poista

Kiitos!